Kakva drama! Odluka pala tek nakon jedanaesteraca

Kakva drama u Madridu. Nogometaši Bayerna su tek nakon jedanaesteraca izborili finale Lige prvaka gdje će igrati protiv Chelseaja.

25.4.2012.
15:40
VOYO logo

Madrid. Stadion: Santiago Bernabeu. Sudac: Viktor Kassai (Mađ)

Strijelci: 1:0 - Cristiano Ronaldo (6), 2:0 - Cristiano Ronaldo (14), 2:1 - Robben (27)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid: Casillas, Arbeola, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Özil, Di Maria, Cristiano Ronaldo, Benzema

Bayern: Neuer, Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba, Gustavo, Schweinsteiger, Ribery, Robben, Kroos, Gomez

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj utakmice. Bayern je ipak pokazao veću prisebnost kod udaraca s bijele točke i izborio je finale u Münchenu.

1:3 - Schweinsteiger je preuzeo odgovornost i odveo Bayern u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1:2 - Sergio Ramos je promašio cijeli gol i otvorio je Bayernu put prema finalu.

1:2 - Četvrtu seriju otvorio je Lahm. Međutim, njemu je u padu obranio Casillas i vratio Real u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1:2 - Real je zabio tek iz trećeg jedanaesterca. Precizan je bio Xabi Alonso.

0:2 - Kross je bio sljedeći, ali je Casillas obranio udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

0:2 - Promašio je i Kaka. Odnosno još jednom odlično je obranio Neuer.

0:2 - Gomez je bio sljedeći za Bayern. I on je poslao Casillasa u jednu, a loptu u drugu stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

0:1 - Neuer je pročitao Ronalda i obranio mu udarac.

0:1 - Alaba je prvi pucao. Casillasa je poslao u jednu stranu, loptu u drugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj produžetaka. U Madridu će se pucati jedanaesterci.

115' - Granero je zbog simuliranja dobio žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

111' - Posljednja izmjena u Realu. Umjesto Özila ušao je Granero.

108' - Pokušaj Ronalda sa 20 metara. Probao je Portugalac izvana, ali otišlo je to daleko od vratiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

106' - Promjena na početku drugog produžetka. Umjesto Benzeme ušao je Higuain.

Kraj prvog produžetka. Ni nakon prvog produžetka nema naznaka tko bi mogao u finale na noge Chelseaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

104' - I Badstuber propušta finale. Zbog prekršaja na Benzemi ušao je u sučevu knjižicu.

102'- Luis Gustavo propušta finale ako uđe Bayern u njega. Naime, napravio je jedan u nizu svojih prekršaja, a sudac ovog puta nije imao milosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

101' - Nesporazum Casillasa i Ramosa. Nakon ubacivanja s desne strane vratar i branič Reala krenuli su na loptu, ali ju nije ulovio nijedan. Na njihovu sreću nitko iz Bayerna nije bio u blizini.

95' - Prva izmjena u Bayernu. Iz igre je izašao Ribery, a ušao Müller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

91' - Krenuli su produžeci. Real je krenuo s centra.

Kraj regularnog dijela. Kako je utakmica u Madridu završila pobjedom Reala 2:1, a Bayern je u prvoj slavio istim rezultatom igrat će se produžeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90' - Robben je prigovarao Kassaiju i dobio je žuti karton.

86' - Gomez propustio šokirati Real. Ostao je na trenutak napadač Bayerna nečuvan na sedam, osam metara od gola Reala, ali se spetljao i propala je velika prilika za Bavarce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

82' - Ribery i Robben izigrali obranu Reala. Nakon duplog pasa, Ribery je loše primio loptu, te je Pepe stigao reagirati. Nakon toga je Francuz još napravio prekršaj.

75' - Prva izmjena u Realu. Umjesto Di Marije u igri je Kaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

72' - Novi pokušaj Ronalda iz slobodnjaka. Ovog puta udarac sa 30-ak metara otišao je daleko iznad gola.

69' - Slobodni udarac za Real na 30 metara. Namjestio je loptu Cristiano Ronaldo, ali bilo je to točno u Neuera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

66' - Gomez ponovno prijeti glavom. Ubacio je Kroos u kazneni prostor Reala, napadač Bavaraca ponovno je bio najviši, ali udarac je otišao pored gola.

59' - Arbeloa dobio žuti karton. Ribery je krenuo u kontru, ali ga je branič Reala nepropisno zaustavio još na polovici Bavaraca te zasluženo ušao u sučevu knjižicu.

57' - Zaprijetio je Benzema. Lijepo je pucao Francuz, ali dobro je bio postavljen Neuer i lopta mu je došla točno u ruke.

54' - Igru vode uglavnom stoperi Reala. Malo se sve primirilo u Madridu i lopta se nalazi u glavnom kod braniča Kraljevskog kluba.

48' - Gomez odlično pucao glavom. Lahm je nabacio s desne strane, Gomez je nadvisio Pepea, ali je udarac otišao pokraj vratnice.

46' - Počeo je nastavak utakmice. Ovog puta s centra kreću igrači Reala. Treneri se nisu odlučili za promjene na početku drugih 45 minuta.

Kraj prvog dijela. Real je odlično krenuo u utakmicu i vrlo brzo poveo 2:0. Međutim, Bavarci su se vratili i smanjili na 2:1, što je bio i rezultat poluvremena. Ukoliko tako zadrži, igrat će se produžeci.

45' + 1- Robben odlično potegao iz slobodnog udarca. Bayern je dobio slobodan udarac na 18 metara. Nizozemac je namjestio loptu i pucao pokraj živog zida, ali je Casillas lijepom reakcijom spasio Real.

42' - Pepe očistio ispred Gomeza. Robben je iz auta proigrao napadača Bavaraca, ali je ispred njega na vrijeme reagirao Pepe i otklonio opasnost.

37' - Slobodan udarac za Real na 25 metara. Iskosa s lijeve strane pucao je Cristiano Ronaldo, ali bilo je to točno u Neuera.

34' - Velika obrana Casillasa. Gomez se odlično okrenuo pokraj svog čuvara i pucao s osam, devet metara, ali je vratar Kraljevskog kluba uspio nekako nogom spriječiti izjednačenje u Madridu.

31' - Odličan udarac Benzeme. Slomio je Francuz svojeg čuvara na lijevoj strani i odlično potegao iskosa sa 10-11, ali prohujalo je to pokraj suprotne vratnice.

30' - Ronaldo zaprijetio iz slobodnog udarca. Pucao je Ronaldo jako dobro, a Pepeu je malo nedostajalo da skrene loptu u mrežu.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=PXNJJHWBU8Ee87Nx

27' - GOOOOLLL za Bayern. Pepe je srušio Gomeza u kaznenom prostoru. Sudac se nije dvoumio i pokazao je na bijelu točku, a Portugalcu pokazao žuti karton. Iako je Robbenu Casillas pogodio stranu, nije mogao obraniti.

26' - Panika u obrani Bayerna. Ubacio je Ronaldo s lijeve strane, ali je Luis Gustavo loše reagirao. Na njegovu sreću, Benzema nije došao do lopte i Neuer je otklonio opasnost.

20' - Bayern zaprijetio nakon udarca iz kuta. Badstuber je bio najviši u kaznenom prostoru, ali nije uspio dobro zahvatiti loptu glavom. Lopta se odbijala i na kraju došla do Pepea koji ju je napucao daleko naprijed.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=TdzZzlNz9RCumWNu

14' - GOOOOOLLLLL za Real. Nakon greške Bavaraca u obrani, Özil je proigrao Ronalda, koji je bio nečuvan te je sa 15-ak metara pogodio pokraj nemoćnog Neuera za vodstvo Kraljevskog kluba 2:0.

12' - Odlično potegnuo Gomez. Napadač Bavaraca pucao je s 20 metara, ali Casillas je samo odbio loptu. Ona je došla pred Riberyja, ali je prije Francuza loptu u korner izbacio Khedira.

8' - Nevjerojatan promašaj Robbena. Alaba je lijepo probio lijevu strane i ubacio je u sredinu. Na drugoj vratnici nečuvan je bio Robben, ali je njegov udarac otišao iznad gola.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=vBI3AUdocv95yHC4

6' - GOOOOOLLLL za Real. Cristiano Ronaldo poslao je Neuera u jednu stranu, a loptu u drugu i doveo Kraljevski klub u vodstvo 1:0.

5' - Jedanaesterac za Bayern. Di Maria je silovito pucao, a Alaba je rukom blokirao udarac. Sudac je odmah pokazao na bijelu točku, a Alabi pokazao žuti karton.

3' -Khedira propustio veliku priliku. Di Maria je lijepo prošao po desnoj strani i dao odličnu povratnu loptu za Khediru, ali je on sa sedam-osam metara pucao ravno u Neuera.

1' - Počela je utakmica. Prvi su s centra krenuli Bavarci.

Real Madrid na Santiago Bernabeu lovi zaostatak Bavaraca od 2:1 iz prve utakmice polufinala Lige prvaka. Jose Mourinho na raspolaganju ima svoje najjače adute, pa će tako u formaciji 4-3-3 najveća prijetnja Neueru biti Di Maria, Ronaldo i Benzema, dok će Kaka i Higuain priliku tražiti s klupe. Jedina izmjena u odnosu na utakmicu protiv Barcelone u subotu je ulazak Marcela umjesto Coentraa.

Kraljevi su u dosadašnjem dijelu natjecanja zabili 33 gola, imali su 90 udaraca na gol protivnika i čak 46 puta ulovljeni su u nedozvoljenoj situaciji.

Bayern će od prve minute krenuti bez Ivice Olića i Danijela Pranjića, a zanimljivo je da čak sedmorici Bavaraca prijeti neigranje u finalu u slučaju drugog žutog kartona.

Još jedna velika utakmica Lige prvaka je pred nama. Nakon senzacionalnog ispadanja Barcelone usred Nou Campa protiv Chelseaja, na redu je okršaj još ravnopravnijih protivnika Reala i Bayerna. Zvijezda Reala Cristiano Ronaldo uputio je uoči utakmice veliku nadu navijačima i svima onima koji planiraju staviti pokoju kunu ili euro na koeficijent 1,65 - pobjedu domaćina.

"Svi smo spremni i siguran sam da ćemo pobijediti. Igramo kod kuće, na našem stadionu, pred našim navijačima i imamo sve što nam treba da budemo sigurni u finale. Možda će biti teško, ali siguran sam da ćemo proći. Bayern je kod kuće pobijedio, ali i mi smo zabili gol, što je jako važno", izjavio je Ronaldo za ESPN.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=xTIlgV8R8OIi8DCV
szólj hozzá: Bayern 2-1 Real Madrid

"Znamo da će Bayern igrati na kontranapade, ali smo također sigurni da će imati veliki strah od nas jer igramo kod kuće. Nadam se tom finalu, važno je za sve nas, igrače i navijače diljem svijeta", optimističan je 27-godišnji Portugalac.

Unatoč velikoj snazi na svom San Bernabeu, igrači Reala su svjesni koliko opasan može biti napad Mario Gomez - Franck Ribery - Arjen Robben, koji je ukupno zabio 72 gola ove sezone.

"Njihovi napadači nas najviše zabrinjavaju. Gomez je jedan od najboljih strijelaca Lige prvaka, a Ribery i Robben su također strašno opasni. Zajedno funkcioniraju sjajno, i obrana im je dobra, ali na mi moramo biti skoncentrirani na trojku iz napada, jer bi netko od njih mogao napraviti razliku", svjestan je Cristiano odakle prijeti opasnost i koliko su 'Nijemci' nepredvidivi.

Teško je reći kako će utakmica završiti. Ako Bayern zabije, Real će se morati otvoriti, a onda bi moglo bi biti svega. Bivši vratar Kraljevskog klubaSantiago Canizares Bayernu je preporučio logičnu taktiku kojom može srušiti Real:

"Real Madrid je strašno jak kod kuće i obično stvaraju puno prilika, ali Bayern ima kvalitetu da se odupre. Mislim da je dobra taktika za njih igrati na kontranapade, moraju stajati čvrsto na lopti i što ju više iznositi prema suparničkom golu. Bayern je pokazao veliku snagu i motiviranost na svojoj Alianz Areni, neutralizirali su većinu Realovih igrača, nisu im dali prostora. Ako to ponove, mogu u finale", poručio je Canizares.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo