SVE JE OBJASNIO / Reakcija koju smo svi čekali. Bjelica odgovorio na Torcidine prijetnje smrću i otkrio zašto nije dao ruku treneru Hajduka

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

On je sada objasnio što se dogodilo između njega i trenera Hajduka

18.10.2021.
15:37
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Trener Osijeka, Nenad Bjelica, gostovao je u emisiji Sport nedjeljom i dao je tom prilikom nekoliko izjava vezanih za incidente na utakmici s Hajdukom na Poljudu. Podsjetimo, na toj su ga utakmici navijači Hajduka žestoko vrijeđali i prijetili mu smrću, a on je odbio pružiti ruku treneru Hajduka, Jensu Gustafssonu.

Nakon što je odbio pozdraviti se sa Šveđaninom, Bjelici su torcidaši vikali "Bjelica Srbine, čakija ti ne gine'', a on je sada objasnio što se dogodilo između njega i trenera Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Tijekom utakmice bio je iznimno agresivan prema meni nakon moje reakcije koja nije imala veze s njim. Zbog toga sam svima na klupi dao ruku, osim njemu… Nakon utakmice s Hajdukom, trebao sam podnijeti izvještaj HNS-u, no nisam to napravio jer nemam nikakve koristi od toga da se Hajduk kazni. Nemam nikakvih problema ni s kim. Nije problem u Gustafssonu, mogao je s druge strane biti i Guardiola. Stvar je vrlo jednostavna, ako me poštuješ i ja ću tebe poštovati. Nema veze tko je s druge strane, predsjednica ili čistačica. S Hajdukom nemam problema, nazvali su me čelnici kluba. Ovo je valjda bio izolirani slučaj, lijepo mi je u Hrvatskoj. Ovo je moja domovina, druge nemam. Više me brine ona čakija nego samo vrijeđanje'', kazao je Bjelica.

Image
PORUKE MRŽNJE S TRIBINA /

Dio Torcide skandirao nakon utakmice: 'Bjelica, Srbine, čakija ti ne gine!'

Image
PORUKE MRŽNJE S TRIBINA /

Dio Torcide skandirao nakon utakmice: 'Bjelica, Srbine, čakija ti ne gine!'

Bjelica vjeruje da su ga možda napali navijači jer je pružio potporu suspendiranom sucu Ivanu Bebeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''To se valjda izgovara u afektu, jer su oni mislili da sam stao u obranu suca Bebeka. Ja nisam birao svoje roditelje, a da sam ih mogao birati, odabrao bih baš ovakve… Ali jako se ružne stvari događaju i u ložama gdje vodeći ljudi izgovaraju ružne stvari. Moramo krenuti od sebe i onda tek očekivati da navijači ne dogovaraju tučnjave. Sportski djelatnici moraju biti primjer ostalima'', rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo