Problemi sa zvijezdama /

Razdor u svlačionici Parižana: Zvijezde iz Južne Amerike i Francuzi u međusobnom sukobu

Image
Foto: Profimedia.hr

Najveća uzdanica Parisa, 23-godišnji Kylian Mbappe najvjerojatnije će napustiti klub ovo ljeto, a zna se da bi se volio pridružiti Real Madridu.

22.3.2022.
10:10
Profimedia.hr
VOYO logo

Paris Saint-Germain ne uživa u najboljoj atmosferi posljednjih tjedana. Francuski je klub ispao iz Lige Prvaka nakon što je Real Madrid okrenuo deficit od dva gola, a loša forma momčadi nastavlja se i u francuskom prvenstvu.

Dolaskom lanjskog osvajača Zlatne lopte, Lionela Messija, Paris se profilirao kao glavni favorit za osvajanje domaćih i europskih natjecanja. Ipak, u nogometu nije sve u zvijezdama. Za pobjedu su potrebni red, rad i disciplina jednako kao i talent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Nasmijani umjetnik s loptom /

Ronaldinho slavi rođendan: Čarobnjaku iz Porto Alegrea su se klanjali i Bernabeu i Camp Nou

Image
Nasmijani umjetnik s loptom /

Ronaldinho slavi rođendan: Čarobnjaku iz Porto Alegrea su se klanjali i Bernabeu i Camp Nou

PSG-u jednostavno fale vrijednosti zajedništva i borbenosti u momčadu da trrenutno budu rame uz rame najjačim klubovima Europe. Upravo iz tih razloga klub najvjerojatnije očekuje velika čistka svlačionice na ljeto, a osim vjerojatnog odlaska Kyliana Mbappea ne treba otpisati ni transfere Neymara i Messija.

RMC Sport prenosi kako su se unutar svlačionice pojavila dva kampa, jedan koji uključuje sve zvijezde iz Južne Amerike, kao što su Messi, Neymar i Angel Di Maria, a drugi uključuje ostale nogometaše koji pričaju francuski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija je skalirala za vikend

Isti izvor prenosi kako je situacija eksplodirala prošlog vikenda nakon što je Paris izgubio od Stade Louisa-II. Navodno niti jedan igrač nije preuzeo inicijativu kako bi istaknuli probleme nakon loše utakmice, a stvari su samo postale gore.

Naime, PSG je za vikend pretrpio teški poraz od 3-0 protiv Monaca, koji je izdominirao francuskog doprvaka. U posljednjih pet susreta Ligue 1, Paris je upisao dvije pobjede i čak tri poraza. Ipak, ostaju prvi na ljestvicvi s 12 bodova prednosti...

Najveća uzdanica Parisa, 23-godišnji Kylian Mbappe najvjerojatnije će napustiti klub ovo ljeto. Zna se da bi se volio pridružiti Real Madridu, a moći će se pridružiti bilo kojem klubu besplatno zato što njegov ugovor ističe u lipnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo