Rasprodaja na Nou Campu: Halilovica ce docekati prazna svlacionica?

Prema pisanju Sporta, Barcelona ovog ljeta krece u veliki remont u svlacionici. Luis Enrique je gotovo sigurno novi trener, a Katalonci se zele rijesiti dobrog dijela igraca.

6.5.2014.
9:21
VOYO logo

Barem takvu pricu donosi spanolski Sport. Stozerni igraci se znaju, Barcelona zeli zadrzati devet imena oko kojih bi se gradila momcad. To su najvece zvijezde poput Messija, Neymara, Inieste i Xavija, a uz njih su sigurni Pique, Alba, Busquets, Montoya i Bartra.

Ostatak drustva opasno visi. Oni poput Valdesa i Puyola su ionako na odlasku, a na transfer listi ce zavrsiti druge brojne zvijezde. Cesc Fabregas, Alex Song, Alexis Sanchez, Javier Mascherano, Dani Alves i Pedro su na prodaju i sigurno ce za njihove usluge biti zainteresiranih. Ovisi samo o cijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njih, jos sestorica s manjom minutazom ce moci otici - Jonathan Dos Santos, Ibrahim Afellay, Cristian Tello, Isaac Cuenca, Sergi Roberto i Oier Olazabal.

Uz probleme oko zabrane dovodenja igraca, Barcelona ce onda morati u veliki soping, dva igraca su samo na dolasku. Dinamov Alen Halilovic i njemacki vratar Marc Andre Ter-Stegen. Njih bi mogla docekati polu-prazna svlacionica...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo