'Raskol radi tiranin, mi smo samo žrtve!'

Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš bio je gost Dnevnika 3 na HRT-u u kojem je odgovorio Zdravku Mamiću.

30.8.2011.
11:03
VOYO logo

Maleš je u emisiju pozvan kako bi odgovorio na napade Dinamova šefa Zdravka Mamića i otkrio detalje ugovora između Hajduka i Hoffenheima oko Šimunića .

"Bodovni zaostatak za Dinamom u režiji je sudaca. U prvih šest kola nisu nam svirana četiri jedanaesterca. Ovim bijesom ne širimo netrpeljivost sjevera i juga. Mi smo žrtve, a žrtve ne mogu raditi raskol, to može samo tiranin. To su oni koji se bave kriminalnim radnjama, to je plod sudačke, zagrebačke, HNS-ovske režije. Pozivam sve državne institucije da uvedu red u naš nogomet", kazao je Maleš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajdukov predsjednik pokazao je ugovor koji su Splićani potpisali s Hoffenheimom u kojem piše da je Joe Šimunić od 23. kolovoza igrač kluba s Poljuda.

"Prije tri tjedna, kako pravila nalažu, stupili smo u kontakt s Hoffenheimom i dogovorili Šimunićev dolazak u Hajduk. Nakon toga kontaktirali smo Šimunića preko njegovog menadžera i sve dogovorili. Šimunića golica prelazak u klub koji šest godina nije bio prvak. Dinamova je strana minirala taj prijelazak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maleš smatra kako se u Maksimiru boje Hajduka.

"Za razliku od njih mi imamo dioničko društvo, sinergiju navijača i većinskog vlasnika, transparentno poslovanje i jaku perspektivu. Mamić me naziva nesposobnim, ali da to zaista misli ne bih mu smetao. Da sam zaista nesposoban, Mamić bi bio sretan. Time bi bio siguran da će zaista u sljedećih deset godina Dinamo biti prvak", zaključio je Hajdukov predsjednik Maleš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje ima li u Malešovim izjavama elemenata za disciplinsku prijavu, povjerenik 1. HNL-a Josip Brezni kaže:

"Naravno da ima, čim se za nekoga kaže da je nekoga pokrao! Vidjet ćemo hoće li i kako će reagirati sudačka organizacija, koja može podnijeti prijavu u ime svojih članova. No, možda Maleš demantira izjave."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A jesu li najave o istupanju iz lige podložne sankcijama?

"U ponedjeljak to više nije spominjano."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A zahtjev za poništenje utakmice?

"Službeni zahtjev nisam dobio! Možda dođe, ali treba znati da se utakmica može poništiti samo ako se dogodila povreda barem jednog od sedam bitnih pravila igre! Možda je Maleš to vidio, tko zna..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108290562006 arti-201108290511006 arti-201108290024006

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo