RANIERI STARTAO POBJEDOM: / Roma upisala pobjedu, VAR u 89. minuti poništio gol gostujuće momčadi

Image
Foto: AFP

Roma sad na petom mjestu ima 47 bodova, četiri manje od trećeg Milana

11.3.2019.
22:45
AFP
VOYO logo

U posljednjoj utakmici 27. kola talijanskog nogometnog prvenstva nogometaši Rome na svom su Olimpijskom stadionu u Rimu svladali Empoli 2-1 (2-1). Bila je to prva utakmica Romine momčadi pod vodstvom povratnika na klupu Claudija Ranierija.

El Shaarawy je doveo domaćina u vodstvo već u devetoj minuti ogleda (9) potvrdivši odličnu formu u posljednje vrijeme. U posljednjih je osam utakmica postigao četiri gola i za još tri asistirao. No, nisu se dugo domaćini mogli radovati budući da je tri minute kasnije rezultat izjednačen autogolom Juana Jesusa. Pobjedu Rome pogodio je Patrick Schick u 33. minuti susreta. Valja dodati da je u 89. minuti nakon pregledavanja snimke poništen pogodak koji bi izjednačio rezultat na 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez Hrvata na travnjaku

Susret je prošao bez hrvatskih nogometaša budući da minutažu nisu dobili niti Ante Ćorić za Romu niti Marko Pajač za Empoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma sad na petom mjestu ima 47 bodova, četiri manje od trećeg Milana odnosno tri od četvrtog Intera. Empoli ke ostao 17. sa osvojena 22 boda. Ljestvicu predvodi Juventus sa 75 bodova, 18 više od drugog Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo