Milijarder odlučio pokupovati sve i postati prvak Europe!

Trener novog francuskog prvoligaša Monaca Claudio Ranieri ustvrdio je kako je cilj kluba iz Kneževine slijediti put kojim je Chelsea došao na vrh Europe…

25.5.2013.
12:10
VOYO logo

Monaco se nakon dvije sezone u drugoj ligi vratio u elitni rang francuskog nogometa u kojem ima namjeru igrati važnu ulogu. Bogati ruski vlasnik kluba Dmitrij Ribolovljev (među 15 najbogatijih Rusa) spreman je uložiti veliki novac kako bi složio momčad za Ligu prvaka. Spominju se dolasci brojnih sjajnih igrača, već su stigli Portovi Joao Moutinho i James Rodriguez za 70 milijuna eura, a najatraktivnije ime koje cirkulira je svakako ono napadača Atletico Madrida Radamela Falcaa.

"Monaco će postati novi Chelsea. Predsjednik želi napraviti velike stvari s klubom. Osvojili smo drugu ligu, a u sljedećoj nam je sezoni cilj biti među tri kluba koja će se plasirati u Ligu prvaka", rekao je Ranieri za Gazzettu dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Međutim, ne možemo kupovati samo napadače kako bismo postigli uspjeh. Moramo graditi momčad od dna. Moj je san da 2014. igramo u Ligi prvaka", dodao je talijanski stručnjak.

Komentirao je i nagađanja da je Monaco u potrazi i za novim trenerom, a vrlo često se kao kandidat spominje donedavni menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da je posao trenera u Monacu sada vrlo popularan, ali nije me strah. Ugovor mi vrijedi još tri godine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo