RAMOS SE NAKLONIO VELIKOM LUKI MODRIĆU: / Objavio njihovu fotku iz svlačionice pa mu poslao dirljivu poruku

Image

Na njegov potez reagirao je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije

17.7.2020.
10:44
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida osvojili su naslov prvaka Španjolske nakon što su u predzadnjem kolu Primere pobijedili u Madridu Villarreal s 2-1, uz asistenciju za prvi gol Reala LukeModrića.

Kolo prije kraja "Kraljevski klub" ima nedostižna sedam bodova prednosti u odnosu na Barcelonu, koja je izgubila kod kuće od Osasune (1-2). Realu je to 34. naslov prvaka i prvi nakon 2017. godine. Ovim naslovom Vatreni se našao među velikanima jednog od najvećih klubova svijeta. Sa 17 trofeja izjednačio se sa slavnim Alfredo di Stefano. Četiri puta je bio prvak Europe, ima i dva španjolska prvenstva, s Realom je četiri puta slavio i na klupskim svjetskim prvenstvima, osvojio je tri europska Superkupa, tri španjolska Superkupa, te jedan španjolski Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon utakmice priznanje mu je odao i kapetan SergioRamos.

''Moj Lukita, La Liga je naša'', i ''Moj veliki brate'', dva su natpisa koja je Ramos objavio uz fotografiju s Modrićem i trofejom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

“Moj brat”, odgovorio mu je Modrić i dodao srce.

Sergio Ramos i Marcelo stigli su, inače, do svog 22. trofeja u dresu Kraljevskog kluba i korak su do klupskog rekorda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada im nedostaje tek jedna 'kanta' kako bi dostigli rekordera Francisca Genta koji je nosio dres Reala od 1953. do 1971. osvojivši čak 23 trofeja pri čemu 12 naslova španjolskog prvaka i šest Kupova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo