RAKITIĆU ODBROJANI DANI U BARCELONI? / Katalonski div sprema senzacionalnu razmjenu, odriču se Vatrenog zbog prve mete ovog ljeta

Image

Talijanski veznjak Marco Verratti velika je želja Barcelone. I sam je igrač javno poručio da želi napustiti PSG kako bi zaigrao u redovima katalonskog diva.

16.7.2017.
15:25
VOYO logo

Međutim francuski doprvak ne želi ostati bez jednog od ključnih igrača ni pod koju cijenu. Bogatim vlasnicima novci ne trebaju, ali im je potrebna momčad koja bi dominirala u Europi.

Svjesni su toga i u Barceloni, pa, kako piše Mundo Deportivo, za Verrattija osim 65 milijuna eura navodno namjeravaju u suprotnom smjeru poslati hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića. Na taj način ukupna vrijednost transfera iznosila bi 100 i milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scenarij na oko izgleda dosta nerealan jer je Rakitić početkom godine obnovio ugovor, a novi trener Ernesto Valverda dao mu je do znanja da računa na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, na kupi PSG-a nalazi se Unai Emery, čovjek koji je Rakitću dao kapetansku vrpcu u Sevilli. Isto tako moguće je da bi u enkoj drugoj kombinaciji dolaskom Verrattija i Paulinha, još jednog veznjaka na meti Barcelone, Rakitić sigurno imao smanjenu minutažu pa bi mu u ovakvom raspletu možda bilo i najbolje da obnovi suradnju s bivšim trenerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo