RAKITIĆ POSLAO PORUKU SLAVNOM KLUBU: / 'Njegov dolazak vrijedi jednako kao da ste doveli 10 novih igrača'

Image

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić priznao je u razgovoru za Gazzettu dello Sport da nije nimalo sretan što je njegova Barcelona u četvrtfinalu Lige prvaka izvukla Juventus.

4.4.2017.
12:37
VOYO logo

Katalonci su u osmini finala kreirali senzacionalni preokret, izbacivši PSG unatoč tome što su u Parizu izgubili s 0-4. Pobjeda u uzvratu sa 6-1 lansirala je Barcelonu u četvrtfinale, ali tu je čeka jaki Juventus koji je nadomak šestog uzastopnog naslova talijanskog prvaka. Barça je prije dvije godine u finalu svladala Juve s 3-1, ali Rakitić je svjestan da njega i suigrače sada čeka možda i teži posao.

Image
SRAMOTAN ISPAD IVANA RAKITIĆA! Urlao na veliku nadu Manchester Uniteda: /

'Gubi se u drugu ligu, kur*** sine'

Image
SRAMOTAN ISPAD IVANA RAKITIĆA! Urlao na veliku nadu Manchester Uniteda: /

'Gubi se u drugu ligu, kur*** sine'

'Juve nema mane'

"Nismo bili sretni kad smo izvukli Juventus. Igrali smo protiv njega prije dvije godine i znamo koliko je jak. Mario Mandžukić mi je rekao da ni oni nisu željeli nas u četvrtfinalu", rekao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Juventus nema mane, to je sjajna momčad s jasnim idejama. Bit će nam teško. Juve je osvojio Seriju A pet godina zaredom, sada je također na vrhu, prije dvije godine je igrao u finalu Lige prvaka i kada govorimo o talijanskom nogometu, taj je klub referentna točka. Ima spektakularnu povijest i nalazi se među 5-10 najboljih momčadi na svijetu. Težak je suparnik jer je naviknut na pobjede", pun je pohvala hrvatski veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Roma ima dobru momčad'

Za kraj je Rakitić progovorio i o jednoj drugoj temi. Tijekom tri sezone u Sevilli dobro je upoznao tamošnjeg sportskog direktora Monchija koji je osvojio nogometni svijet fantastičnim procjenama igrača i kupovinama kojima je lansirao klub prema europskom vrhu, Monchi na kraju sezone napušta Sevillu i gotovo sigurno dolazi u Romu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Roma ima dobru momčad, a Monchi je, prema mome mišljenju, impresivan. Njegov dolazak vrijedi kao dolazak desetorice novih igrača", poručio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo