RAKITIĆ ILI MANDŽO DOBIVAJU DRUŠTVO: / Europski velikani žele još jednog Hrvata!

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Prema pisanju katalonskog dnevnika El Mundo Deportivo, nova meta Barcelone, koja smije dovoditi igrače tek od siječnja sljedeće godine, je i hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko.

16.10.2015.
9:03
Ivo Čagalj/PIXSELL
VOYO logo

Sadašnji branič talijanskog Sassuola može biti iskoristiv na više pozicija u obrani. Kao i u hrvatskoj reprezentaciji, gdje je igrao na desnom, ali i lijevom boku. Barcelona upravo kao njegovu prednost vidi dobru igru s obje noge.

Barcelona već dulje prati Vrsaljka

"Barcelona je već nekoliko puta pratila hrvatskog reprezentativca Sassuola", piše katalonski list. No, za Vrsaljka je silno zainteresiran i Juventus, koji traži zamjenu za ozlijeđenog Švicarca Lichtsteinera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog ljeta, Vrsaljko je bio blizu odlaska u Napoli, ali je na kraju ipak ostao u Sassuolu. Vrlo vjerojatno, na zimu bi mogao promijeniti odredište za 15 milijuna eura, što je iznos koji ne predstavlja problem ni za Juventus ni za Barcelonu.

Trener Barcelone Luis Enrique traži zamjenu za Danija Alvesa, kojemu na kraju ove sezone istječe ugovor, a Brazilac je bio blizu odlaska i ovog ljeta. Njegove zamjene Douglas i Adriano, nisu očito bile pogođene. Prva Enriqueova želja je Marquinhos iz PSG-a, ali pitanje je kako se to uklapa u velike planove Parižana. Barcelona se mora osvježiti u zimskom prijelaznom roku, s obzirom da u 2014. godini nije, zbog FIFA-ine zabrane, mogla dovoditi igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimanje Barcelone za Vrsaljka nije od jučer, još od svibnja zna se da ga prati katalonski div. Vrsaljko je ovog ljeta ipak ostao u Sassuolu, iako je bio blizu prelaska u Napoli, a ni Juventus nije imun na njegove igre.

Kod Čačića nije u prvih 11

Zanimljivo, 23-godišnji Zadranin nije bio u prvih 11 kod Ante Čačića za kvalifikacijske utakmice protiv Bugarske i Malte. Na desnom boku igrao je Darijo Srna, na lijevoj strani prednost je dobio Josip Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo