Radnik u BiH priznao: 'Pogoršali smo situaciju!'

'Druže, maloprije sam hodao po terenu i moram ti priznati da noge propadaju. Mislim da nije trebalo slušati ove iz UEFA-e i posipati pijesak jer smo samo pogoršali situaciju.

11.11.2011.
20:49
VOYO logo

Cijela Bosna i Hercegovina je na nogama uoči susreta s Portugalom, a goste je uoči utakmice najviše brinulo stanje terena na stadionu Bilino polje u Zenici.

"Druže, maloprije sam hodao po terenu i moram ti priznati da noge propadaju. Mislim da nije trebalo slušati ove iz UEFA-e i posipati pijesak jer smo samo pogoršali situaciju. Ipak, uvjeti će biti isti za obje ekipe, pa neka igraju", izjavio je za Dnevni avaz čovjek koji je radio na travnjaku, dok je jedan novinar priznao da je osiguranje bilo nikakvo te da nije ni čudo što su Ronalda 'gađali' laserima i isprovocirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/Dkt1eetD9SY?version=3&hl=hr_HR&rel=0

"Kada sam došao na trening Portugalaca nosio sam torbu sa opremom od desetak kilograma. Niko se nije ni udostojio da pogleda šta je unutra. Novinar sam i naravno da ništa nedozvoljeno ne bih unio, ali nije uredu da niko ne vodi računa o tome. Zašto se onda čudimo kako su navijači unijeli lasere."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I oko ulaznica za utakmicu je izbila frka. Karte su odavno rasprodane, a svaki je navijač mogao kupiti najviše tri ulaznice. Nakon što su BiH mediji objavili sliku s Facebooka na kojem nepoznata osoba drži bunt ulaznica, 'raja' je poludjela.

A u taboru nogometaša BiH vlada optimizam, a utakmica se opisuje jednom rečenicom - "nemamo što izgubiti, a možemo puno dobiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Zenici moramo ići na pobjedu. Drago mi je što prvu utakmicu igramo kod kuće, a najbitnije je da napravimo dobar, pozitivan rezultat. Nedostajat će nam nekoliko igrača, ali šta je tu je. I bez njih možemo doći do željenog rezultata", izjavio je Edin Džeko, čovjek od kojeg navijači očekuju čudo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo