PUT U NEPOZNATO / Evo kamo mediji sele Mandzukica

Hrvatski napadac Mario Mandzukic naci ce se na meti brojnih europskih uglednika u ljetnom prijelaznom roku, a francuski mediji pronasli su mu novog potencijalnog udvaraca.

12.5.2015.
17:43
VOYO logo

Rijec je o francuskom Monacu, klubu cije boje brani drugi hrvatski reprezentativac Danijel Subasic.

Francuski list Le Parisien tako pise da u Monacu pokusavaju pronaci zamjenu za Bugarina Dimitra Berbatova koji ce na kraju sezone napustiti klub iz Knezevine. U Monacu imaju visoko misljenje o Mandzukicu, a u korist potencijalnom transferu ide i njegova trenutna situacija u Atletico Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, trenutno se hrvatski napadac nalazi u golgeterskoj krizi i nije zabio skoro tri mjeseca, a njegov odnos s trenerom Diegom Simeoneom funkcionira po principu toplo-hladno. Isto tako, cinjenica da Subasic igra u klubu moze biti samo plus u cijeloj prici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono sto pak Monacu ne ide u prilog je cinjenica da bi neki engleski udvaraci poput Manchester Cityja za Mandzukica lako mogli izdvojiti oko 30-ak milijuna eura, dok su oni spremni platiti tek 20-ak.

Mandzukic je ove sezone za Atletico postigao 12 golova u Primeri, 5 u Ligi prvaka i 2 u Kupu kralja, a ugovorno je vezan do lipnja 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo