PUT BEZ NADE: / Pogledajte što Dinamo čeka u Ligi prvaka!

Image
Foto: Pixsell, Slavko Midžor

Taktovi himne Lige prvaka već se vjerojatno pjevuše u maksimirskim hodnicima, ali osim velike zarade zbog samog ulaska u elitno natjecanja, Dinamu je izgledna i izbušena mreža.

20.8.2015.
11:26
Pixsell, Slavko Midžor
VOYO logo

Dobra vijest za Mamiće jest da UEFA daje dva milijuna eura za pobjedu u playoffu za ulazak u Ligu prvaka, te još 12 milijuna samo za plasman. Svaka pobjeda daje novih 1.5 milijuna, a neodlučeni ishod 500.000 eura.

Radimo ražanj bez zeca, ali prema 90 minuta koje smo vidjeli u Elbasanu, Skenderbeu samo u nekom ludom scenariju može iznenaditi Dinamo. To je momčad koja bi bila u donjem domu ljestvice našeg prvenstva i čak nam je i malo žao navijača Valencije i Monaca. Jedan od ta dva velika kluba neće u Ligu prvaka, dok će se Dinamo 'prošetati' preko Fole, Molda i Skenderbeua. Platinijeva rekonstrukcija kvalifikacija, zatim i ždrijeb je stvarno ove godine pomazio hrvatskog prvaka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki bod bit će senzacija

Dinamo još treba odraditi uzvrat, a što onda? Po svemu sudeći, nova porcija i borba da ne ruše vlastite negativne rekorde. Dinamova igra ne može nikoga oduševiti, obrana je plivala na svakom europskom ispitu, a tek ih sada čekaju pravi suparnici. Hrvatski prvak će biti u 4. bubnju nositelja za Ligu prvaka i svaki će bod biti poput pobjede.

Dovoljno je pogledati konkurenciju. Ukoliko svi favoriti odrade posao u playoffu, Mamićeva družina bi mogla dobiti iznimno atraktivnu skupinu u kojoj bi bila kanta za napucavanje.Recimo - Bayern, Real i Šahtar. U takvom slučaju, barem bi mogli napuniti stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, svaki mogući suparnik djeluje neprelazno. Primjerice, moguće je završiti i u skupini sa Zenitom, Portom i Sevillom koji baš i nisu mamac za puni Maksimir. Kako trenutno stoje nositelji, pogledajte sami i maštajte o suparnicima koje (ne)želite Dinamu.

Image
Foto: Screenshot: http://kassiesa.home.xs4all.nl/

Jedno je sigurno, pred Dinamom je 90 važnih minuta, a onda - neka im je i Bog na pomoći...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo