'Puno žena mi je reklo da je seksi to što sam ćelav!'

Nogometna zvijezda Wayne Rooney neki je dan preko Twittera cijelom svijetu ponosno objavio da je bio na transplantaciji kose.

8.6.2011.
12:12
VOYO logo

Napadač Manchester Uniteda engleskim je liječnicima za operaciju platio čak 35.000 eura (250.000 kuna), no s obzirom na njegova godišnja primanja od 13 milijuna eura, sigurno mu nije žao.

"Šteta što Rooney nije došao k nama, puno bi jeftinije prošao. A i usluga bi bila kvalitetnija", našalio se poznati estetski kirurg dr. Siniša Glumičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takva operacija u njegovoj klinici stoji između 12 i 16 tisuća kuna.

"Transplantacija kose jedna je od najčešćih operacija kod muškaraca, očito mnogi imaju kompleks zbog ćelavosti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opisao je i proces Rooneyeve operacije.

"To je klasična mikrografting metoda. Mali korijeni uzimaju se s dijelova glave gdje ima kose, obično uz uho ili sa stražnjeg dijela glave, te se nakon toga implantiraju na dio gdje je osoba ćelava. Kosa počinje rasti nakon osam tjedana, i ostaje trajna. Može se i normalno prati, šišati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je Glumičić da i kod njega na presađivanje kose dolaze poznati sportaši, desetak godišnje. "Puno je poznatih imena, reprezentativaca iz raznih sportova, ali ne smijem vam otkriti imena", zaključio je Glumičić.

Poznati ćelavac, bivši reprezentativac a sada trener Igor Pamić kaže da nikada ne bi išao na transplantaciju kose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ćelav sam od 21. godine i od tada sam se počeo brijati. Ali nikada ne bih išao na transplantaciju, nisam time opterećen. Uostalom, to je stvar genetike, ako je Bog htio da budem ćelav, onda se ja u to ne želim petljati", kaže Paminho.

Div iz Žminja čuo je za izreku da su ćelavi muškarci privlačni ženama, ali pomalo je i skeptičan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, puno žena mi je reklo da je seksi to što sam ćelav, ali znate kako je to kod žena. Da imam kosu, onda bi mi vjerojatno rekle da im je i to seksi", našalio se div iz Žminja.

Bivši reprezentativac i igrač Dinama, Silvio Marić, sa ćelavošću nema problema, ali žao mu je što je Rooney išao na presađivanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rooney mi je faca baš zbog toga što je ćelav, to mu jako dobro stoji, baš kao i mojim kolegama poput Pamića ili Sopića. Rooney s kosom bit će mi smiješan. Nisam siguran da bih išao na transplantaciju kose, ali da imam komplekse zbog ćelavosti, vjerojatno i bih", zaključuje Mara.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201105160525006 arti-201105210046006 arti-201106020100006

Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo