VELIKA BORBA ZA MAESTRALNOG HRVATA: / Bayern dobio opaku konkurenciju, superbogataš uključio se u bitku za Vatrenog

Image
Foto: AFP

Vatreni je ove sezone bio ključni čovjek u sastavu Antonija Contea, ali unatoč tomu dosta se govori o njegovom transferu sa San Sira

28.8.2020.
10:00
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac MarceloBrozović mogao bi u ovom prijelaznom roku napustiti Inter.

U Bayernu navodno u njemu vide zamjenu za Thiaga Alcantaru, koji je na putu prema Liverpoolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U posljednjih nekoliko sati bilo je kontakta između Intera i Bayerna oko Marcela Brozovića. Njemački prvak želi što prije pronaći zamjenu za Thiaga i Brozovića smatraju idealnim rješenjem jer ga mogu dovesti u kratkom roku s obzorom na to da ga Inter želi prodati”; objavio je FC Inter News u četvrtak navečer.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Marcelo Brozovic of FC Internazionale reacts during the Serie A football match between AS Roma and FC Internazionale at stadio Olimpico in Roma ( Italy ), July 19th, 2020. Play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease. Photo Antonietta Baldassarre / Insidefoto/Sipa USA,Image: 545022157, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no

Razlog tomu zašto Inter želi prodati Vatrenog je taj što bi na njemu mogli dosta zaraditi i tako skupiti sredstva za potrebna pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, čini se da je Bayern dobio konkurenciju. francuski Le10Sport javlja da je sportski direktor PSG-a Leonardo nedavno kontaktirao Brozovićeva menadžera kako bi se raspitao oko njegove situacije u njegovih planova za iduću sezonu.

Kao što je poznato Vatreni s Interom ima ugovor do ljeta 2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo