PRVE REAKCIJE IZ BARCELONE: / 'Nismo mogli dobiti težeg suparnika'

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Ždrijebom u Nyonu izvučeni su parovi četvrtine finala Lige prvaka, a možda je i najzanimljiviji španjolski derbi između Barcelone i Atletico Madrida.

18.3.2016.
12:53
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Momčad DiegaSimeone jedina je u posljednjih osam sezona koja je spriječila plasman Barcelone u polufinale,. Bilo je to u sezoni 2013-2014 kada je Atletico na kraju izgubio u finalu od Real Madrida.

"Mislim da nismo mogli dobiti težeg suparnika. Nitko ne igra dobro obranu kao oni. Bilo je i' boljih' momčadi za dobiti u ždrijebu. Atletico je dosta težak suparnik", poručio je član Barcelonina upravnog odbora JavierBordas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzbuđen sam. Barca je najbolja momčad na svijetu i nema ništa bolje nego igrati s najboljima", prokomentirao je trener Atletica Diego Simeone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ždrijed se osvrnuo i XaviAlonso. Njegov Bayern igrat će s Benficom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošlogodišnje iskustvo s Portom nam je lekcija (izgubili prvu utakmicu 3.1, u uzvratu dobili 6.1). Naravno da postoje i jači parovi, ali moramo se fokusirati na naš. Prošli smo težak put preko Juventusa i moramo ić naprijed. Benfica zaslužuje poštovanje. Imamo puno vremena kako bi ih analizirali", kazao je Alonso.

Više o ždrijebu pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo