DOBAR SKOR / Protivnici Hrvatske u kvalifikacijama zajedno upisali samo jednu pobjedu u više od 20 susreta s Vatrenima

Image

Jedina selekcija koja je upisala pobjedu protiv Vatrenih je Turska. U ukupno deset dvoboja Hrvatska je bila bolja tri puta, šest puta smo odigrali neodlučeno

9.10.2022.
13:52
VOYO logo

Vatreni su, čekajući početak Svjetskog prvenstva, doznali protivnike u kvalifikacijama za EURO 2024. godine koji se odigrava u Njemačkoj. Možemo reći da im je ždrijeb bio naklonjen te da su ušli u jednu od najlakših skupina u svojoj povijesti.

Protivnici će im biti Wales, Armenija, Turska i Latvija. S obzirom na to da će na EURO ići dvije najbolje plasirane selekcije jasno je da se Hrvatska ne bi trebala bojati za odlazak u Njemačku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni su se već ranije susretali s ovim selekcijama te ako pogledamo dosadašnje oglede jasno je da se nemamo čega bojati, jer su svi protivnici uspjeli doći do tek jedne pobjede u ukupno 21 utakmici protiv hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najgori omjer protiv Hrvatske ima Latvija koju su Vatreni porazili u sva četiri ogleda uz gol razliku 10-1. Nisu puno bolje prolazili ni Velšani koji su u šest utakmica samo dva puta izvukli remi. Armenci se mogu pohvaliti činjenicom da jedini nisu izgubili od Hrvatske, jer imaju upisan remi iz prijateljskog ogleda koji je završio 1:1.

Jedina selekcija koja je upisala pobjedu protiv Vatrenih je Turska. U ukupno deset dvoboja Hrvatska je bila bolja tri puta, šest puta smo odigrali neodlučeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda Turske nije ona bolna iz četvrtfinala Eura 2008. jer je ona došla nakon penala već je riječ o trijumfu u kvalifikacijama za SP 2018. kada su Turci slavili minimalnom prednošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo