Prosinečki poludio zbog Ćirine tajne!

Žuti je poludio na Ćirinu konstataciju da neće uspjeti kao trener u Crvenoj Zvezdi te mu je preko novinara poručio: 'Neka me ostavi na miru, borim se s njim već 20 godina!'

18.4.2011.
9:16
VOYO logo

Srbija se divi uspjesima hrvatskog trenera Roberta Prosinečkog koji je pobjedom nad Metalcem, uz poraz Partizana od Vojvodine, uspio 'uloviti' najvećeg rivala Crvene Zvezde.

"Znam da je euforija u gradu i da navijači vjeruju kako možemo osvojiti naslov prvaka! Međutim riječ euforija ne smije stanovati u našoj svlačionici. Moramo biti mirni jer nama je i dalje potrebna pobjeda nad Partizanom. Osim ako oni ne kiksaju u Smederevu, iako se i nama to može dogoditi protiv Slobode. U Partizanu sada vjerojatno ima turbulencija. Igrali su neriješeno na Banjici, izgubili od nas i Vojvodine, mučili se protiv Spartaka. Oni su i dalje prvi, to ne smijemo zaboraviti", izjavio je Žuti i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I dalje vjerujem da će derbi odlučiti prvaka, a to sam rekao i prije pet tjedana", izjavio je Pressu Prosinečki kojem je raspoloženje pokvario bivši izbornik hrvatske reprezentacije Ćiro Blažević.

Ćiro je, naime, hrvatskoj javnosti nakon 13 godina objasnio da je Prosinečkog u polufinalu SP-a u Francuskoj protiv domaćina uveo tek na samom kraju utakmice jer je "glumio ozljedu i napustio posljednji trening uoči polufinala", no još više ga je zaboljela njegova konstatacija da "nema šanse uspjeti u Crvenoj Zvezdi jer još nije trener, nije evoluirao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, neću to ni komentirati. Poručio bih mu da me ostavi na miru. Borim se s njim već 20 godina", izjavio je Žuti.

Vezani članci:

arti-201104060897006 arti-201104110761006 arti-201103170137006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo