PROSINEČKI O ŠUKERU, ŠIMIĆU I BUDUĆEM ANGAŽMANU: / 'Stvari se moraju mijenjati, a s tom reprezentacijom može se napraviti rezultat'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Dvije reprezentacije posebno su zainteresirane za izborničke usluge hrvatskog stručnjaka Roberta Prosinečkog.

29.11.2017.
11:38
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

"Evo, čekam da me pozovu na razgovor u Ljubljanu i Sarajevo. BiH je momčad koja ima sjajne igrače, s tom se reprezentacijom može napraviti rezultat, ali čekam da se jave i da vidimo jesam li ja taj ili nisam", kazao je Prosinečki za 24sata.hr.

Trenutačno se jedan od najboljih igrača koje je Hrvatska imala nalazi u Zagrebu, no ubrzo se vraća u Baku odakle je od 2014. godine do nedavno vodio izabranu vrstu Azerbajdžana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upoznat je, jasno, Prosinečki sa onime što se zbiva u hrvatskom nogometu i, preciznije, Hrvatskom nogometnom savezu u kojem mu se bivši suigrači bore za predsjedničku poziciju – Davor Šuker da na njoj ostane i Dario Šimić da je on njega naslijedi.

"Vidim da Šimić ima jako malo vremena da skupi potpise. Godinama ponavljam da se u našem nogometu nešto mora promijeniti. Ako ostane ova garnitura sa Šukerom, onda ona mora raditi puno drugačije. Ako dođu Dario i ostali, moraju mijenjati puno toga", siguran je Prosinečki koji je potvrdio da ga izazivač Šimić nije kontaktirao i tražio od njega podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo