PROPALA ZVIJEZDA: / Posrnuli napadač pred novom epizodom u karijeri

Image
Foto: AFP, PABLO PORCIUNCULA

Od trenutka kad je u siječnju 2014. u utakmici Francuskog kupa zadobio tešku ozljedu koljena, kolumbijski nogometaš Radamel Falcao (29) nezaustavljivo juri nizbrdicom.

7.1.2016.
14:26
AFP, PABLO PORCIUNCULA
VOYO logo

Nakon oporavka od ozljede njegov ga je Monaco posudio Manchester Unitedu uz opciju trajne selidbe na Old Trafford, ali Falcao se nije snašao u momčadi Louisa van Gaala i u ljeto prošle godine je vraćen u Kneževinu. Međutim, bivši menadžer Chelseaja Jose Mourinho je bio uvjeren da može oživjeti Falcaovu karijeru i doveo ga je na posudbu na Stamford Bridge.

Chelsea ga se želi riješiti

Nekad jedan od najboljih napadača svijeta ni u Londonu nije pronašao staru formu, u 11 je nastupa zabio samo jedan gol, i sada Chelsea traži način kako ga se riješiti. Već sada je jasno da se opcija otkupa ugovora opet neće ostvariti, a sve je izglednije da bi se Falcao već u siječnju mogao vratiti u Monaco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj je tjedan, naime, viđen u Monacovom trening-centru, što je dio francuskih i engleskih medija nagnalo na špekulacije da bi Kolumbijac uskoro ponovno mogao zaigrati u Le Championnatu. Postoji mogućnost da je Falcao došao samo na konzultacije s Monacovim liječnicima zbog još jedne ozljede u nizu, ali ne treba isključiti ni opciju trenutnog povratka na Stade Louis II. Ugovor s Monacom mu, inače, traje do 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo