PROCURIO ZANIMLJIV DETALJ IZ JUVEOVE SVLAČIONICE: / Otkriveno kako su Ronaldo i društvo reagirali kad im je Allegri objavio da je došao kraj

Image

Tijekom boravka u Torinu klubu je donio 11 trofeja

17.5.2019.
20:34
VOYO logo

Nakon što je Juventus službeno objavio da Massimiliano Allegri godinu dana prije isteka ugovora napustiti Staru damu oglasio se i sam Talijan.

"Pet godina stvarao sam ovaj Juventus, ali sada je došao kraj. Život ide dalje. Sada idem doma te ću uzeti kratak odmor. Nasljednik? Ne znam tko će doći na moje mjesto, ali Juventus će odabrati velikog trenera jer je Juve veliki klub. Bilo je ovo pet prekrasnih godina, za mene i za još puno ljudi", poručio je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno kao najveći favoriti glase Simone Inzaghi i Maurizio Sarri. S aktualnim trenerom Chelseaja Juve je navodno već uspostavio kontakt. U međuvremenu, SportMediaset objavio je kako je reagirala svlačionica na vijest o smjeni Allegrija.

Pet naslova u pet godina

"U nedjelju će Barzagliju biti posljednja utakmica, ali i meni", riječi su kojima je Allegri navodno obavijestio svoju momčad da odlazi, na što je netko dobacio: 'I mi isto odlazimo...'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristiano Ronaldo dodao je na to, tvrdi SportMediaset, kako će u nedjelju igrati za njega.

Allegri je u pet godina na klupi talijanskog prvaka pet puta osvojio naslov u Serie A, ukupno je klubu donio 11 trofeja je dva puta doveo momčad do finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo