PROCURIO I REALOV POPIS NA KOJEM NITKO NE ŽELI BITI: / Madriđani kreću u rasprodaju, a veliku ulogu mogao bi imati Hrvat

Image

Cijeli je niz igrača na koje Zinedine Zidane ne računa u budućnosti

25.7.2020.
9:29
VOYO logo

Samo dana nakon što se u španjolskim medijima pojavila priča o totalnoj rasprodaji u Barceloni, Marca navodi kako sličan scenariji ovog ljeta slijedi i u Real Madridu. Kraljevski klub, tvrde, planira od prodaje igrača prikupiti 180 milijuna eura. A oni koji su na popisu za odstrel su igrači na koje Zinedine Zidane više ne računa, a predvode ih Gareth Bale, James Rodriguez, Dani Ceballos i Luka Jović.

Image
BARCA PRODAJE POLA PRVE MOMČADI: /

Procurio popis na kojem nitko ne želi biti, stigle loše vijesti za Hrvata

Image
BARCA PRODAJE POLA PRVE MOMČADI: /

Procurio popis na kojem nitko ne želi biti, stigle loše vijesti za Hrvata

Osim njih Madriđani će se pokušati riješiti i Oscara Rodrigueza, koji je zadnje dvije sezone bio na posudbi u Leganesu, a na izlaznim vratima je i Jesus Vallejo. Još se spominju imena poput Mariana Diaza i Brahima Diaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već prodalki dvojicu

U međuvremenu Real je već potvrdio prodaju Achrafa Hakimija za 40 milijuna eura Interu te Javija Sancheza za tri milijuna eura Valladolidu.

Image
Foto: Profimedia

Samo dva dana nakon što je postao trener Monaca, hrvatski stručnjak Niko. Kovač imao je premijeru. Njegova momčad odigrala je primateljsku utakmicu s belgijskim St. Liegeom. I nije se proslaivo. Monaco je u 20. minuti poveo golom Geubbelsa, a Belgijcu su u samoj završnici kreirali preokret. Avenatti je zabio u 89., svoj pri gol a u trećoj minuti sudačke nadoknade dru za konačnih 2:1.

Zanimljivo je i da bi veliku ulogu o Realovom planu mogao imati bivši hrvatski izbornik NikoKovač. On navodno, prvi stoji u redu za srpskog napadača Luku Jovića. Kao što je poznato, Jovićeva karijera doživjela je uspon upravo pod Hrvatom, koji ga je doveo u Eintracht.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač je prošlu nedjelju službeno potvrđen za trenera Monaca i ima ogromne ambicije za što će mu biti potrebna pojačanja. U talijanskim medijma spominjali su se Mario Mandžukić i Ivan Perišić, no prijelazni rok još nije počeo, a bit će posebno zanimljiv jer se zbog financijske krize uzrokovane pandemijom koronavirusa očekuje da će puno igrača ići na posudbe s pravom otkupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo