PROCURILA FORMACIJA ARGENTINE ZA HRVATSKU: / Gauči će na SP-u igrati kao nikad do sad

Image
Foto: AFP

Jorge Sampaoli ne odustaje od eksperimenta

30.5.2018.
22:05
AFP
VOYO logo

Argentina po naslov svjetskog prvaka ide s nikad ofenzivnijom formacijom. Izbornik Argentine Jorge Sampaoli ne odustaje od eksperimenta s petoricom ofenzivnih igrača u formaciji 2-3-3-2 kada njegova momčad ima loptu u posjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MESSI DOMINIRAO PA ZAPRIJETIO I

U trenutku povlačenja, Aguero i Messi bi mogli stvarati pritisak na njihovu predaju lopte. Očekuje se da u toj formaciji ispred vratara Armanija budu samo braniči Otamendi i Fazio, zatim ispred njih Mercado, Mascherano i Tagliafico. U napadu će vjerojatno biti zvijezda Cityja Aguero i čudesni Messi, a iza njih opasni Di Maria, Lo Celso i Lanzini.

Ćorluka, Vida, Lovren, Vrsaljko, Strinić, Pivarić, bez obzira tko bude igrao, imat će jako puno posla. Izbornik Dalić bi upravo tu trebao tražiti svoju šansu. Brzim pomicanjem linija prema naprijed, ostaju i rupe, koje se mogu onda iskoristiti u protunapadima i kontrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MESSI NE ŽIVI U OBLACIMA UOČI SP: ‘Moramo se suočiti s istinom, nismo u dobroj poziciji”

Higuain je u ovoj formaciji na klupi, argentinski mediji javljaju kako je Aguero ispred njega u ovom trenutku. Vrijedi spomenuti kako je Argentina u posljednjoj pripremnoj utakmici slavila protiv Haitija 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji Argentina će igrati u skupini s Hrvatskom, Nigerijom i Islandom. Utakmicu s Argentinom, naša nogometna izabrana vrsta igra 21. lipnja u Nižni Novgorodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo