Vatreni priznao: 'Ne mogu ništa učiniti! 'Bit će gadno!'

Ma kako Bayern loše igrao, a igra očajno, ma kako mu rezultat bježao iz ruku, tvrdoglavi Jupp Heynckes našeg reprezentativca ima na klupi samo da mu popuni broj.

22.2.2012.
11:48
VOYO logo

Ivica Olić dobiva kakvu-takvu minutažu, ali Pranjić je samo dekor. "Na žalost, ne mogu tu ništa učiniti. Šutim, treniram i čekam", rekao je Pranjić uoči prve utakmice osmine finala Lige prvaka u Baselu. "Neću ni u Baselu početi utakmicu, stvarno ne znam što bi se trebalo dogoditi pa da me trener stavi u momčad. Iako ne igramo dobro, sudeći po treninzima, čini mi se da ni u Baselu trener neće ništa mijenjati. Kao da ne postojim za Heynckesa."

Ozračje u klubu nije dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije, naravno da nije. Borussia Dortmund bježi nam četiri boda i oglasilo se zvono za uzbunu. Nije još ništa izgubljeno, ali kiksamo li još koji put, bit će gadno. Nešto se mora promijeniti, to ćemo vidjeti."

Možda dođe do promjene trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam, o tome odlučuje uprava. U svlačionici je, inače, sve normalno, nema nikakvih naznaka pobune. U nedjelju smo domaćini Schalkeu, pobjeda nam je imperativ, ne pobijedimo li, moglo bi biti svašta. Jasno je da uprava neće dozvoliti daljnji pad, sigurno se uslijediti reakcija."

Pranjić je za kraj otkrio svoje planove za ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad ne reci nikad, ali ne znam što bi se trebalo dogoditi da ostanem. Želim igrati, imam neke ponude i brzo ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru", zaključio je za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo