PREPOTENTNI ENGLESKI MEDIJI IMAJU NOVI BISER: / Sad tvrde kako je Luka Modrić sam otkrio najveću slabost Hrvatske

Image
Foto: AFP

Posljednje tvrdnje Luke Modrića engleske novinare potaknuli su da još više podcijenjuju našu reprezentaciju

10.7.2018.
22:24
AFP
VOYO logo

Mediji s Otoka posljednjih dana prepotentno tvrde kako su Englezi uvjerljivi favoriti protiv Hrvatske u sutrašnjem polufinalnom ogledu SP-a u Rusiji. Posljednje tvrdnje Luke Modrića, kojeg etiketiraju kao najveću opasnost u redovima Vatrenih i najboljeg igrača, engleske novinare potaknuli su da još više podcijenjuju našu reprezentaciju...

NOVI PROBLEMI ZA HRVATSKU: Napadački adut

"Očekujemo vrlo tešku, tijesnu i zahtjevnu utakmicu protiv reprezentacije Engleske, baš poput svakog meča na SP-u. Proučili smo englesku igru i uvjerili se kako se velikim dijelom temelji na prekidima u kojem su jaki. Morat ćemo se poboljšati u obrambenom segmentu želimo li pobjedu protiv Engleza", izjava je Luke Modrića nakon četvrtfinalne pobjede nad Rusijom koju su engleski mediji, među njima i ugledni Sky Sport, protumačili kao poruku kojom je hrvatski kapetan prekide detektirao kao veliki problem u igri hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći britanski mediji do detalja su secirali strategiju Vatrenih do polufinala turnira. Na primjerima teških i strateški zahtjevnih susreta protiv Danske i Rusije analizirali su kako je Hrvatska na obrambenom planu jako ranjiva u pogledu prekida. Također, Sky Sports o Luki Modriću piše:

"Statistika pokazuje Lukinu važnost za momčad Hrvatske. Osim što je do sada bio najbolji hrvatski igrač, Modrić je imao više dodira, više paseva i stvorio više šansi od bilo kojeg od njegovih suigrača. Izbornik Zlatko Dalić opisao je Modrićevu suradnju s Rakitićem u sredini terena najboljim na turniru, ali Modrić je taj koji diktira igru", piše autor teksta i naglašava:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Hrvatska je odvedena do penala u obje utakmice, ali Modrić je bio primjer pokazujući mentalnu snagu protiv Danske nakon što je prvo promašio penal, a onda zabio u lutriji s bijele točke. Modrić je bio talent u nastajanju kada je igrao s Engleskom 2007. godine, a sada je hrvatski kapetan i vođa".

Polufinalni okršaj Engleske i Hrvatske na rasporedu je u srijedu na moskovskom Lužnjikiju od 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo