PREOKRET IZ SNOVA: / Lovrenov bivši klub šokirao Kloppa

Image
Foto: AFP/ADRIAN DENNIS

U nedjelju poslijepodne odigrane dvije utakmice 31. kola Premier lige.

20.3.2016.
16:52
AFP/ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola izvrsno su započeli utakmicu i poveli preko Coutinha u 17. minuti, a njihovu prednost je udvostručio Sturridge pet minuta kasnije. Tim je rezultatom završeno prvo poluvrijeme i tada se činilo da Liverpool sigurno ide prema novoj pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u drugom poluvremenu doghodio se potpuni preokret Southamptona, kluba za koji je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren igrao prije dolaska u Liverpool. Lovren je, inače, utakmicu počeo u početnoj postavi Kloppove momčadi, a zamijenjen je nakon prvog dijela. U drugom poluvremenu prvo je Southampton smanjio na 1-2 u 64. minuti preko Manea. Zatim je u 83. minuti Pelle izjednačio na 2-2, a pobjedu Southamptonu je doveo svojim drugim pogotkom Mane u 86. minuti.

Nakon ove utakmice Southampton je sedmi s s 47 bodova, tri više od devetoplasiranog Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Newcastlea odigrali su 1-1 sa Sunderlandom u velikom derbiju. Nogometaši koje vodi Rafael Benitez gubili su od 44. minute kada je Sunderland poveo 1-0 preko Defoea, a Newcastle je izjednačio u 83. minuti golom Mitrovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dalje na dnu

Podjelom bodova obje su momčadi ostale u zoni ispadanja: Sunderland je na 18. mjestu s 26 bodova, a Newacstle je 19. s bodom manje. Vodeći Leicester ima 66 bodova, a Tottenham je drugi s 58 i utakmicom manje. https://vid.me/9Vqr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo