PREMIERLIGAŠ OTPUSTIO TREĆEG TRENERA OVE SEZONE: / Pao i čovjek koji je ove godine prvi srušio Liverpool

Image
Foto: Profimedia

Zadnjeg dana veljače ove godine Watford je pod.njim nanio Liveproolu prvi poraz u sezoni

19.7.2020.
18:41
Profimedia
VOYO logo

Prema navodima britanskih medija, engleski nogometni prvoligaš Watford u nedjelju je otpustio menadžera NigelaPearsona dva kola prije kraja prvenstva.

Watford je u petak izgubio sa 1-3 od izravnog konkurenta za ostanak u Premier ligi West Ham Uniteda te se uoči posljednja dva kola nalazi na 17. mjestu ljestvice, posljednjem koje osigurava ostanak, s tri boda prednosti u odnosu na 18. Bournemouth i 19. Aston Villu. No, u posljednja dva kola Watford ima težak raspored, očekuju ga još susreti protiv Manchester Cityja i Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pearson je preuzeo Watford u prosincu prošle godine kada je momčad bila posljednja na ljestvici. U prvih osam utakmica s Pearsonom na klupi Watord je izgubio samo jednom te je skočio na 17. mjesto na kojemu se i sada nalazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je prije poraza od West Hama Watford ostvario dvije pobjede, protiv Norwich Cityja i Newcastle Uniteda, Pearson nije uspio sačuvati posao do kraja sezone.

Inače, Pearson je bio treći menadžer Watforda ove sezone, prije njega momčad su vrlo neuspješno vodili Španjolci JaviGracia i QuiqueSanchezFlores.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo