PREDSTAVA ZA PAMĆENJE: / Čitava Španjolska se divi Alenu Haliloviću

Image
Foto: Screenshot: You Tube
15.12.2015.
22:31
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Nogometaši Sportinga odigrali su 3:3 s Betisom i tako ispali iz Kupa kralja, a hrvatski nogometaš u njihovim redovima Alen Halilović bio je strijelac dva pogotka.

Bivši dinamovac pogodio je za vodstvo Sportinga 2-1, a radilo se o izvrsnom pogotku iz velike daljive. Drugi put je bio strijelac iz jedanaesterca za 3:1, no njegov tim nije uspio sačuvati vodstvo i izboriti rezultat kojim bi poništili Betisovu prednost od 2:0 iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi golovi u Kupu

Domaćin je poveo u 14. minuti golom Bernarda Espinose, no svega četiri minute kasnije gosti su izjednačili, a strijelac je bio Ricky van Wolfswinkel. Sporting je stigao do novog vodstva u 47. minuti sjajnim udarcem Halilovića s ruba kaznenog prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi hrvatski veznjak je u 72. minuti realizirao kazneni udarac za 3:1 i u tim trenucima Gijonu je trebao još jedan gol za prolaz. Ipak, do kraja susreta gosti su zabili dva gola za konačnih 3:3, a strijelci su bili Van Wolfswinkel (83) i Cejudo (88).

Bili su to prvi Halilovićevi golovi u Kupu, a dva je zabio i u prvenstvu. U pobjedama Sportinga protiv Malage (1:0) i Espanyola (2:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo