Gotovo je! Real objavio veliku vijest!

Predsjednik Reala Florentino Perez je na konferenciji za medije objavio da se Jose Mourinho i Kraljevski klub rastaju na kraju sezone.

20.5.2013.
19:56
VOYO logo

Već neko vrijeme se špekulira da Jose Mourinho napušta Kraljevski klub, a sada je to postalo i službeno.

"Rezultati ove sezone nisu bili na razini kluba poput Reala. Nitko nije potjeran, niti je dobio otkaz. To je zajednički dogovor, a već neko vrijeme nam se te misli vrte po glavi. Složili smo se da je ovo pravi trenutak da se rastanemo. U ime Reala želim zahvaliti Mourinhu na svom trudu i radu. Momčad je s njim u ove tri godine bila jača i želimo mu sve najbolje u budućnosti", kazao je Perez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Mourinho je nakon poraza od Atletico Madrida u finalu Kupa kralja izjavio da mu je ovo najgora trenerska sezona u karijeri, a Real pokušava dovesti Carla Ancelottija, kojem je gazda kluba Nasser Al-Khelaifi poručio da ga ne pušta.

Mourinho je prošlog ljeta potpisao novi ugovor s Realom do 2016. godine, no pošto su se klub i on sporazumno rastali, Portugalčev novi poslodavac Realu neće morati platiti odštetu za trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho tako nakon tri godine odlazi sa Santiago Bernabeua, a s Realom je osvojio tri trofeja – Kup kralja, prvenstvo i Superkup.

Zanimljivo, Real je vijest o odlasku Mourinha objavio na dan kad Iker Casillas slavi 32. rođendan. Portugalski strateg je ikonu Reala prije par mjeseci stavio u 'frižider' i prednost dao Diegu Lopezu, tako da slavni vratar Kraljevskog kluba ima dodatni razlog za slavlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo