OVAKO SADA IZGLEDA BENZINSKA KOJU JE BOČKAJ DEMOLIRAO: / Umjesto stakla - ploče; 'Izdaja, NK Osijek nije za liječenje ovisnosti'

Image
Foto: PIXSELL

'Sustav naših vrijednosti ne trpi takve poremećaje, ne trpi izdaju, ne trpi kukavičluk, ne trpi neprofesionalizam'

3.3.2019.
18:59
PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najvažnijih igrača NK Osijeka Petar Bočkaj izbačen je iz kluba poslije bizarnog incidenta u kojem se svojim skupocjenim automobilom pod utjecajem alkohola zabio u benzinsku postaju zbog čokoladice, a nakon toga i pobjegao. Nakon toga je sve to demantirao uz opravdanje kako mu je automobil ostao u brzini. Benzinska postaja u potpunosti je uništena, čemu svjedoče i fotografije. Razoreni ulaz u koji se Bočkaj zabio sa svojim Mercedesom zatvorili su OSB pločama, javlja 24 sata.

Image
POTRESI U OSIJEKU: /

Predsjednik kluba rigao vatru; 'Dosta je bilo izdajnika, od danas nitko nije amnestiran'

Image
POTRESI U OSIJEKU: /

Predsjednik kluba rigao vatru; 'Dosta je bilo izdajnika, od danas nitko nije amnestiran'

Meštrović osudio neprofesionalno ponašanje Bočkaja

Predsjednik kluba Ivan Meštrović, u nedjelju je uoči utakmice 23. kola HNL-a protiv Slaven Belupa, osudio je neprofesionalno ponašanje Bočkaja. Kazao je kako "sustav vrijednosti ne trpi takve poremećaje, ne trpi izdaju, ne trpi kukavičluk, ne trpi neprofesionalizam"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bacio je ljagu na ugled institucije

"Ne trpi činjenicu da netko tko je opetovano upozoravan, baci ovakvu ljagu na ugled institucije u kojoj se nalazi. NK Osijek nije ni odgojna ni korektivna institucija, niti je institucija za liječenje ovisnosti. NK Osijek je profesionalno sportsko društvo. Mjesta za empatiju nema", rekao je Meštrović u Gradskom vrtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Bio na koncertu Saše Matića, pa ga 'okrenulo'

Petar Bočkaj je nakon koncerta Saše Matića u dvorani Gradski vrt u petak navečer, vlastitim automobilom se uputio prema benzinskoj postaji na Kanižlićevoj ulici gdje je došlo do samog incidenta. Prema riječima svjedoka koji su se tamo zatekli, a koje prenosi portal SiB.hr, Bočkaj se u vidnom alkoholiziranom stanju zabio u trgovinu u sklopu benzinske stanice, a razlog je navodno taj da nije mogao dočekati smjenu djelatnika da mu prodaju čokoladicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, policija kaže da je ubacio u pogrešnu brzinu. Vozač je udario u prostor benzinske, točnije trgovinu, a djelatnica je ozlijeđena, ali se zasad ne zna kakve ima ozljede. Bočkaj je pobjegao s mjesta događaja, ali je ubrzo pronađen.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo