BURNO NA POLJUDU

PREDSJEDNIK HAJDUKA NAJAVIO: ‘Cilj kluba iduće sezone su domaći trofeji i grupna faza u Europi’

‘Nama trebaju dvije grupne faze Europe zaredom da bismo se stabilizirali’, rekao je Jakobušić

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić u subotu je na Skupštini Hajduka potvrdio je da će Hajduk ukinuti svoju drugu momčad zbog prevelikih troškova. Nakon toga Jakobušić je objavio i plan za sljedeću sezonu:

‘Cilj nam je i afirmacija mladih igrača, smanjenje troškova prve momčadi’

“U sljedećoj sezoni, 2021./22. nam je cilj borba za trofeje u domaćim natjecanjima. U Europi nam je cilj grupna faza, to je 12 utakmica u Europi i šest u Splitu. Cilj nam je i afirmacija mladih igrača, smanjenje troškova prve momčadi za cca. 30 posto. Naravno da je to paradoks. Trošili smo više, bili smo peti. I sad smo peti, nismo se puno pomakli.

VIJEST DANA DOLAZI S POLJUDA: Čak 19 igrača napušta Hajduk; Gasi se Hajduk II – Klub 2020. završio s 22 milijuna kuna gubitka

Kako ćemo smanjiti 30 posto troškove i popraviti plasman? Pa to jest naš izazov. Imamo plan i način na koji je sportski direktor to posložio, mislim da smo na dobrom putu da to tako bude. I to su ciljevi. Nama trebaju dvije grupne faze Europe zaredom da bismo se stabilizirali. Budite sigurni da dajemo sve od sebe da to bude već sad”, kazao je Jakobušić.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr