Pranjić poručio Mandži: 'Moj savjet ti je - čuvaj se!'

Kao bomba odjeknula je vijest da će Mario Mandžukić sljedeće sezone igrati u dresu münchenskog Bayerna. Zbog sjajnih igara na EURU, ni trener Jupp Heynckes nije mogao ostati ravnodušan.

1.7.2012.
15:29
VOYO logo

"Stvarno mi je jako drago da je Mandžo napravio takav veliki transfer, zaslužio ga je. Od srca mu čestitam, ali mora biti svjestan da će mu u Bayernu biti vrlo teško. No, Mario je uvijek bio borac, pa vjerujem da će se znati izboriti i za svoje mjesto u Bayernu", rekao je Danijel Pranjić koji je na kraju netom završene sezone zajedno s Ivicom Olićem napustio redove najtrofejnijeg njemačkog kluba.

No, Pranjić smatra kako će se Mandžukić morati dobro namučiti kako bi se izborio za startnu postavu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Konkurencija je jaka, Bayern ima kvalitetu, ali najteže će mu biti zbog trenera Juppa Heynckesa! Ola i ja smo to osjetili na svojoj koži. Ne bih želio ništa 'coprati', ali ipak mislim da dobro poznajem tog trenera", napomenuo je Pranja i poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Olić i ja smo komentirali taj transfer. Ali, razgovarat ćemo Mario i ja, a bude li mu trebao neki savjet, dat ću mu ga. Moj glavni savjet mu je – čuvaj se trenera!", istaknuo je za Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo