Pranjić: Odluku izbornika saznao sam iz medija

Nakon povratka hrvatske reprezentacije iz Dublina izbornik Slaven Bilić odlučio je zauvijek zatvoriti vrata reprezentacije Danijelu Pranjiću, a čini da ga o tome nije prvotno uopće obavijestio.

13.8.2011.
0:42
VOYO logo

Sada kako se čini, već bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić tvrdi da je Bilićevu odluku saznao iz medija, te se o njoj ne želi očitovati dok ne vidi reakcije ostalih suigrača.

"Nemojte se ljutiti, ali danas ne želim ništa govoriti, jer odluka izbornika do mene nije došla, osim preko medija. Vidjet ću što i kako dalje, javit ću se sutra kada prespavam", s gorčinom u glasu rekao je Pranjić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je jutro uvijek pametnije od večeri, tijekom vikenda ćemo vjerojatno saznati što se zapravo dogodilo u Dublinu i da li je možda izbornik Bilić pretjerao izbacivanjem Pranjića iz reprezentacije za stalno.

"Pranjić je nakon utakmice na nedoličan način iskazao nezadovoljstvo svojim statusom. Na njega više nećemo računati. Zahvalili smo mu se na ovih pet godina suradnje i želimo mu sreću u daljnjoj karijeri", rekao je Slaven u izjavi kojom je zatvorio vrata reprezentacije igraču Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108120128006 arti-201108110120006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo