BIŠĆAN OBJAVIO POPIS / Pozvao novu hrvatsku nogometnu senzaciju: Velik je broj debitanata

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Bišćan objavio popis od 24 imena, na njemu su Stanišić i Marco Pašalić

23.8.2021.
13:32
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik U-21 reprezentacije Hrvatske Igor Bišćan objavio je u ponedjeljak popis od 24 nogometaša za utakmice protiv Azerbajdžana i Finske. Mladu hrvatsku reprezentaciju u rujnu, naime, očekuju dva sudara u kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2023. godine...

Image
RIJEKA DVELA NAPADAČA IZ BUNDESLIGE /

Ovo mu je treća posudba u tri sezone, trenirao ga je Igor Bišćan

Image
RIJEKA DVELA NAPADAČA IZ BUNDESLIGE /

Ovo mu je treća posudba u tri sezone, trenirao ga je Igor Bišćan

Okupljanje je 30. kolovoza u Zagrebu

Mladi Vatreni okupit će se 30. kolovoza u Zagrebu i u prvoj rujanskoj utakmici u Velikoj Gorici ugostiti Azerbajdžan. Navedena utakmica na rasporedu je 2. rujna, s početkom u 19 sati. Mladi reprezentacija otputovat će, potom, u Oulu, gdje 7. rujna igraju protiv Finske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najvažnija vijest s popisa je da se na njemu nalazi i nova hrvatska nogometna senzacija, Josip Stanišić iz Bayerna i Borussijin Marco Pašalić. Stanišić je ove sezone upao u prvu momčad Bayerna. Birao je između Njemačke, gdje je rođen, i Hrvatske, zemlje svojih roditelja. Na kraju je 21-godišnji defenzivac odabrao Hrvatsku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na popisu je veliki broj debitanata, od onih s više nastupa u reprezentaciji su samo Dominik Kotarski, Boško Šutalo, David Čolina, Mario Vušković, Bartol Franjić, Krešimir Krizmanić, Ivan Dolček i Antonio Marin.

Hrvatska utakmicu kvalifikacija za Euro protiv Azerbajdžana igra 2. rujna u Velikoj Gorici, a pet dana kasnije gostuje Finskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa stožerom se već neko vrijeme pripremam za novi kvalifikacijski ciklus – u punom smo radnom pogonu, pratimo naše mlade igrače i analiziramo protivnike u skupini. Iza nas je jedan uzbudljiv i neizvjestan ciklus tijekom kojeg smo uspjeli ostvariti najveći uspjeh hrvatske mlade reprezentacije na Europskom prvenstvu. Uz to, nekolicina igrača već sudjeluje u A reprezentaciji, što nam je najvažniji cilj. Pred nama je stvaranje praktički nove momčadi, uz nekoliko igrača iz prethodne generacije. Priključuje nam se dosta talentiranih igrača iz domaće lige, ali i dečki iz dijaspore, također s velikim potencijalom, pa vjerujem da je pred nama još jedan uspješan ciklus," poručio je Bišćan povodom objave popisa, prenosi službeno web izdanje HNS-a.

Popis igrača hrvatske mlade reprezentacije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: Dominik Kotarski (Gorica), Ivor Pandur (Verona), Nikola Čavlina (Dinamo).

Braniči: Boško Šutalo (Atalanta), David Čolina (Hajduk), Mario Vušković (Hajduk), Bartol Franjić (Dinamo), Krešimir Krizmanić (Gorica), Nikola Soldo (Lokomotiva), Josip Stanišić (Bayern), Josip Šutalo (Dinamo).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezni: Martin Baturina (Dinamo), Marko Bulat (Dinamo), Denis Bušnja (Rijeka), Lukas Kačavenda (Lokomotiva), Adrian Liber (Rijeka), Jurica Pršir (Gorica), Luka Sučić (RB Salzburg).

Napadači: Ivan Dolček (Hajduk), Antonio Marin (Šibenik), Stipe Biuk (Hajduk), Marco Pašalić (Borussia Dortmund), Roko Šimić (RB Salzburg), Marin Ljubičić (Hajduk).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo