JAKIROVIĆ SRETAN / Dinamo se pojačava: Potvrđen dolazak pojačanja o kojem svi pričaju: 'Sretan sam što je ovako završilo'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Lukas Kačavenda na posudbi u Dinamu

26.8.2023.
11:28
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Svojim igrama zaludio je i osvojio ljude u Maksimirskoj 128. Lukas Kačavenda novi je igrač Dinama

Daroviti vezist Lokomotive došao je u maksimirski klub na posudbu do siječnja sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UOČI VAŽNE UTAKMICE /

Postavili smo Sergeju Jakiroviću 5 ključnih pitanja: 'Imao sam dobar sastanak sa Šimićem'

Image
UOČI VAŽNE UTAKMICE /

Postavili smo Sergeju Jakiroviću 5 ključnih pitanja: 'Imao sam dobar sastanak sa Šimićem'

Kačavenda i Stojković jaka pojačanja

Momčad trenera Sergeja Jakirovića ovime je dodatno pojačala svoj napadački arsenal pri čemu će Kačavenda, kao svestran ofenzivac koji ordinira na više različitih pozicija, i te kako oplemeniti Dinamovu momčad.

Jakirović je htio Kačavendu, kao i Stojkovića i na početku svog trenerskog mandata u Dinamu dobio je obojicu. Ovo je jako bitna stvar za Dinamo uslijed osipanja kostura momčadi, tj senatora. Šutalo, Livaković i Ivanušec su napustili plavi brod. Prošle sezone, klub je ostao i bez Oršića i Ademija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad se spominje i kako je Petković na izlaznim vratima kluba, iako nikakvih službenih informacija o tome nema. Jakirović, ono što se zna, nagovara novog kapeana Dinama na ostanak, a sigurno bi u tome mogao imati pomoć, bolju pregovaraču situaciju i da se Petkoviću još više poveća godišnja plaća.

Što se tiče Kačavende, on igra na mjestu ofenzivnog veznog igrač ili krila, bilo desnog ili lijevog, krase ga brzina, sjajan i snažan udarac, silina i energija, a uza sve to je i tehnički profinjen igrač. On i Bruno Petković bili bi, u ovom trenutku čine ubojit par u ofenzivnom dijelu igre Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S mladom je hrvatskom reprezentacijom Kačavenda sudjelovao u ciklusu za Europsko prvenstvo 2023. godine i pritom su mu suigrači bila i petorica igrača koji ga sad čekaju i u Dinamu: Marko Bulat, Antonio Marin, Boško Šutalo, Mauro Perković i Luka Stojković.

"Jako sam sretan što je priča završila na ovakav način, što sam postao Dinamov igrač. Silno im je drago zbog toga, svi znaju koliko mi Dinamo znači i ovo je velika prilika za mene. Sretan sam i ponosan i jedva čekam da odjenem sveti dres na sebe", naglasio je Kačavenda po dolasku u Dinamu, javlja službeno web izdanje Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo