NOVI UDAR NA HNS S JUGA ZEMLJE: / Cijela komisija sudaca iz Splita i okolice podnijela ostavku

Image
Foto: Profimedia, Alamy

Izrazili nezadovoljstvo tretmanom od strane Komisije sudaca HNS-a

5.7.2019.
9:42
Profimedia, Alamy
VOYO logo

Komisija nogometnih sudaca Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske podnijela je ostavku, piše Dalmatinski portal.

"Nemogućnost sudjelovanja u radu i odlučivanju"

"Razlog naše ostavke je nemogućnost sudjelovanja u radu i odlučivanju na način kako je to dogovoreno prilikom našeg imenovanja za članove Komisije nogometnih sudaca te trenutne okolnosti rada u Savezu koje su bitno drukčije od onih koje su nam bile prezentirane u trenutku kada smo se odlučili kao pojedinci i Komisija uključiti u rad Saveza", piše u objašnjenju njihove odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članovi komisije su bili Toni Nejašmić, Boris Strukan, Vjeko Boban, Vesna Budimir, Andrija Čaljkušić, Tonći Grozdanić, Ante Jelavić, Mladen Jurić i Vedran Mamić, koji nisu sretni prekidom suradnje.

"Žao nam je što nećemo moći nastaviti zajedno surađivati, ali postoji određena razina očekivanja ispod koje nismo spremni ići u svom radu", zaključili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24sata neslužbeno doznaje kako je razlog tog postupka "činjenica što se njih ništa nije pitalo o tome koji će njihov član biti imenovan u HNS-ovu sudačku komisiju, a to je bio jedan od zahtjeva Hajduka na sastanku na Poljudu 24. lipnja s predstavnicima HNS-a, na kojem su sudjelovali i predsatvnici Grada Splita."

Zahtjev Hajduka

Podsjetimo, Hajduk je na sastaku s HNS-om iznio sedam zahtjeva, a drugi se ticao sudačke organizacije i očito je zbog njega sudačka komisija NSŽSD-e podnijela ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"NSŽSD će odrediti svog predstavnika koji će biti imenovan u Komisiju sudaca HNS-a. Održat će se tematski sastanak na ovu temu na kojemu će sudjelovati predstavnici HNS-a, NSŽSD i Hajduka".

Image
SPLIT OSTAJE NA JEDNOM SUCU: /

Ova odluka dolazi nakon sastanka HNS-a i Hajduka na Poljudu

Image
SPLIT OSTAJE NA JEDNOM SUCU: /

Ova odluka dolazi nakon sastanka HNS-a i Hajduka na Poljudu

Priopćenje prenosimo u cjelosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poštovani kolege!

Obzirom na promijenjene okolnosti u radu našeg Saveza obavještavamo vas da smo sa današnjim danom podnijeli ostavku kao Komisija nogometnih sudaca NSŽSD i zahvalili vodstvu Saveza na do sada ukazanom povjerenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog naše ostavke je nemogućnost sudjelovanja u radu i odlučivanju na način kako je to dogovoreno prilikom našeg imenovanja za članove Komisije nogometnih sudaca te trenutne okolnosti rada u Savezu koje su bitno drukčije od onih koje su nam bile prezentirane u trenutku kada smo se odlučili kao pojedinci i komisija uključiti u rad Saveza.

U svome radu nastojali smo biti pravedni te donositi odluke isključivo temeljene na rezultatima vašeg rada i vrednovanju postignuća koja ste postigli kao suci i ostale uključene osobe te stvoriti okruženje u kojem se do prilika dolazi isključivo temeljem vlastitih postignuća i ostvarenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oprostite ako smo nekoga uvrijedili ili ako nismo ispunili vaša očekivanja. U svome radu nastojali smo vam približiti najnovija očekivanja i zahtjeve nogometnog suđenja te se nadamo da smo uspjeli utjecati na vaš angažman i izvedbu te da će neki od vas u budućnosti napredovati do najviših razina nogometnog suđenja.

Žao nam je što nećemo moći nastaviti zajedno surađivati, ali postoji određena razina očekivanja ispod koje nismo spremni ići u svom radu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko vam možemo osobno pomoći slobodno nam se obratite u bilo kojem trenutku.

Za sva pitanja i probleme vezano uz problematiku sudaca i suđenja te rada Saveza molimo obratite se predsjedniku ili tajniku Saveza dok se ne imenuje nova komisija sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Erceg, predsjednikDino Knezović, tajnik

Športski program u ime bivše komisije nogometnih sudaca!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozdrav,Toni NejašmićVjeko BobanVesna BudimirAndrija ČaljkušićTonći GrozdanićAnte JelavićMladen JurićVedran MamićBoris Strukan

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo