POTPUNO POSRNUO: / Bio je velika nada svjetskog nogometa, a danas je potjeran iz još jednog kluba

Image
Foto: AFP, MIGUEL RIOPA

Danski nogometaš Nicklas Bendtner (28) raskinuo je ugovor s Wolfsburgom, 14 mjeseci prije njegova isteka.

25.4.2016.
16:15
AFP, MIGUEL RIOPA
VOYO logo

"Napadač Nicklas Bendtner više nije igrač Wolfsburga. Raskid ugovora stupa na snagu odmah. Bendtner nije trenirao s momčadi već neko vrijeme", stoji u klupskom priopćenju.

Serija gafova

Bendtner je kao slobodan igrač došao u Wolfsburg 2014. godine i u 47 nastupa postigao devet golova. No, posljednji je put za Vukove igrao još u porazu od Schalkea (0-3) početkom veljače. Za dansku reprezentaciju nije, pak, igrao od studenog prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I Nicklas i mi smo imali velika očekivanja od njegova angažmana, ali nakon dvije godine možemo reći da ta očekivanja nisu ispunjena. Nastavak suradnje zato nije imao smisla", istaknuo je sportski direktor Wolfsburga Klaus Allofs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bendtner je svojedobno bio velika nada Arsenala u koji je došao još kao junior. U Engleskoj je, uključujući posudbe u Birminghamu i Sunderlandu, postigao 43 pogotka, ali zbog neprofesionalnog je načina života njegova karijera uskoro krenula nizbrdo. Prije sedam godina je snimljen kako napušta noćni klub spuštenih hlača, a 2012. ga je Arsenal kazni sa 100.00 funti jer je u Kopenhagenu u alkoholiziranom stanju prijetio taksistu. Prošli ga je mjesec, pak, Wolfsburg kaznio zbog kašnjenja na trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo