POTPUNO OKRENUO PLOČU: / Vatrenom se nakon ove izjave ne piše dobro

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Menadžer Leicester Cityja Claudio Ranieri potvrdio je da je dovođenjem Demaraija Graya zimski prijelazni rok za njegov klub gotov i dodao da nikakvih odlazaka iz momčadi neće biti.

12.1.2016.
16:30
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Bude li tako i bilo, to znači da će Andrej Kramarić 'potratiti' sljedećih šest mjeseci ostankom u klubu, kako je u ponedjeljak izjavio upravo sam menadžer kluba.

Image
SAD VIŠE NEMA IZBORA: /

Trener poslao Vatrenom vrlo neugodnu poruku!

Image
SAD VIŠE NEMA IZBORA: /

Trener poslao Vatrenom vrlo neugodnu poruku!

Izgubljenih šest mjeseci

"Ako ostane, mislim da će izgubiti još šest mjeseci. Razgovarao sam s njim i ako želi ostati, bit ću sretan jer smatram da je fantastičan napadač. No, u mojoj će mu momčadi biti teško jer preferiram Leonarda Ullou, Jamieja Vardyja i Shinjija Okazakija u napadu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima li istine u njegovim riječima, nitko od igrača iz momčadi, dakle niti Kramarić, ne napušta klub što nikako nije dobro za ambicioznog hrvatskog nogometaša željnog nastupa na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Mjesto u izabranoj vrsti može izboriti samo minutažom i dobrim igrama u klubu, a čini se, prilike za to nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posao je gotov"

"S transferima smo završili. Zanimaju me samo moji igrači, a nitko ne odlazi. Posao je gotov", bio je jasan Ranieri kojeg ne zanima dovođenje nekog jakog imena budući da nije uvjeren da ono nosi i garanciju ulaska među klubove koji će sljedeće sezone igrati Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislite li da s jednim velikim imenom stiže i Liga prvaka? Moguće, ali ne možete biti sigurni. Korak po korak gradimo mogućnost da se u budućnosti borimo za Ligu prvaka", dodaje menadžer najvećeg iznenađenja ovosezonske borbe za naslov engleskog prvaka, trenutačno drugoplasiranog Leicestera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo