POTPUNO JE PROPAO: / Bivši nogometaš Celtica optužen je za pokušaj ubojstva

Image
Foto: AFP/PACO SERINELLI

Dvadesetosmogodišnji nizozemski nogometaš Evander Sno, bivši član Ajaxa i škotskog Celtica, optužen je za ubojstvo, javlja nizozemski medij NOS.

29.2.2016.
18:15
AFP/PACO SERINELLI
VOYO logo

Suđenje Snou zbog napada na dva muškarca 2013. godine će započeti sljedeći tjedan. Nogometaš je priznao da je došlo do obračuna, ali i istaknuo da nije bilo nikakvog pokušaja ubojstva, već da se radilo o običnoj tučnjavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najgori igrač u povijesti Celtica

No, pred njim su ozbiljne optužbe jer tužilaštvo pokušava dokazati da je on dvojicu muškaraca udarao nogama u glavu dok su ležali na podu.

Sno je, inače, svojedobno glasio za velikog talenta, ali svoj potencijal nikada nije uspio ispuniti. Pogotovo se nije istaknuo u škotskom Celticu, čiji ga navijači smatraju jednim od najgorih igrača koji su ikada nosili dres njihovog voljenog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva infarkta

Na Snoovu karijeru utjecali su i zdravstveni problemi koji su ga pogodili. 2010. godine je doživio infarkt za vijeme utakmice Celticove rezervne ekipe, a dvije godine kasnije, kada je bio igrač NEC-a, doživio je još jedan infarkt tijekom utakmice.

Tijekom karijere, osim Celtica i Ajaxa, bio je član više poznatih klubova u Nizozemskoj poput Feyenoorda, Bristol Citya, RKC-a, NEC-a, Westerloa i ADO Den Haaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo