POSLIJE RAZOČARANJA NA EURU: / Nijemci potvrdili tko će voditi reprezentaciju na SP-u u Rusiji

Image

Njemački nogometni savez (DFB) potvrdio je u utorak da Joachim Löw ostaje izbornik svjetskih prvaka do isteka ugovora 2018. godine.

12.7.2016.
18:21
VOYO logo

Nagađalo se da bi Löw mogao napustiti klupu Elfa nakon poraza u polufinalu Eura od Francuske (0-2). Štoviše, i sam Löw je u izjavama poslije utakmice dao naslutiti da razmišlja o odlasku, ali do toga ipak neće doći.

'Löw je najbolji trener'

"Pustili smo izbornika da se nekoliko dana odmori i s vremenskim odmakom analizira nastup na Euru. No, ni u jednom trenutku nismo sumnjali da želi nastaviti raditi ovaj posao i da želi braniti naslov svjetskog prvaka. Löw je najbolji trener za ovu momčad i ima naše puno povjerenje", rekao je predsjednik DFB-a Reinhard Grindel prilikom objave da dosadašnji izbornik ostaje na funkciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Löw je nakon ispadanja trpio i kritike njemačkih medija, ali to ga nije poljuljalo u odluci da ostane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Momčad s najvećim potencijalom'

"Svi smo bili razočarani nakon poraza u polufinalu, ali reprezentacija nije razočarala. Bila je to najmlađa momčad na turniru, s najvećim potencijalom. Siguran sam da će nam donijeti još puno radosti," rekao je njemački izbornik.

Löw je njemački izbornik postao nakon SP-a 2006. godine i otada je na svakom velikom natjecanju vodio Elf najmanje do polufinala, a na SP-u u Brazilu i na sam tron.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo