Pogledajte i prosudite: Porto je nepravedno pobijedio?

U prvom susretu osmine finala Lige prvaka Porto je na svom stadionu svladao Malagu s 1:0. Gosti smatraju da su nepravedno izgubili i tvrde da je pogodak postignut iz zaleđa.

19.2.2013.
23:03
VOYO logo

Porto je iskoristio prednost svog domaćeg travnjaka Dragao i pobijedio Malagu 1:0 golom Joaa Moutinha iz 56. minute nakon ubacivanja s lijeve strane koje nije uspio zaustaviti branič Malage Martin Demichelis.

Moutinhov je udarac potom prošao kroz noge vrataru Wilfredu Caballeru. Portugalski je prvak bio dominantna momčad tijekom cijelog susreta, a mogao je slaviti i puno uvjerljivije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=hdAOz89UE4ivd9MF

Naime, Malaga tijekom cijelog susreta nije uputila niti jedan udarac u suparnički okvir gola, što dovoljno svjedoči koliko su gosti bili inferiorni, no ipak smatraju da su nepravedno izgubili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Porto nas realno nije porazio jer je pogodak postignut iz zaleđa. Odmah se vidjelo da je Moutinho u nedozvoljenoj poziciji", smatra trener Malage Manuel Pellegrini.

Nakon što je kao glavnog krivca za poraz svoje momčad okarakterizirao linijskog suca, Pellegrini se okrenuo kritiziranju svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo bili dobri. Nismo dovoljno otvarali prostor, nismo stvorili nijednu pravu priliku i sve u svemu igrali smo strašno loše. Nadam se da kod kuće možemo biti bolji i okrenuti rezultat u svoju korist", rekao je čileanski stručnjak.

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo