velikodušan potez /

Poljska zvijezda vraća se u posrnuli bivši klub i igrat će bez plaće?

Image

Postanu li ovi natpisi stvarnost, Błaszczykowski će kupiti srca Wislinih navijača, i ne samo njihovih

9.1.2019.
22:35
VOYO logo

Bivša zvijezda Borussije Dortmund i Fiorentine, Poljak Jakub Błaszczykowski, učinio je potez kojim bi mogao zauvijek kupiti navijače svog bivšeg kluba, Wisle Krakow. 

Błaszczykowski je naime, pokazao izrazitu empatiju i sportski duh u kritičnom momentu za Wislu. Krakowljani su trenutno u iznimno nepovoljnoj situaciji i nedostaje im 3 milijuna eura za otplatiti dugovanja prema svojim igračima, koji već nekoliko mjeseci ne primaju plaću. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju poljskih medija, njegova stara destinacija, koja ga je lansirala u jedan od najboljih europskih klubova, mogla bi postati njegovo sljedeće odredište u karijeri.

I dok svi ostali igrači traže način kako što prije 'pobjeći' iz kluba, ako je vjerovati poljskim medijima, Błaszczykowski se vraća u klub koji ga je pripremio za najveća iskušenja u karijeri, a pristao je igrati i bez plaće. Da tvrdnje drže vodu, dokaz je i informacija poljskog novinara Tomasza Włodarczyka kako se Błaszczykowski doista pojavio na večernjem treningu Wisle. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijetko se događa da tako renomirano ime pristane na ovakve uvjete kad za njega postoji mnogo bolje opcije. A u slučaju iskusnog poljskog veznjaka, boljih opcija bi moralo biti. 

Postanu li ovi natpisi stvarnost, Błaszczykowski će kupiti srca Wislinih navijača, i ne samo njihovih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo