NAPETI PRIZORI UOČI UTAKMICE DINAMA / Policija s dugim cijevima u Poljskoj presrela oko 200 Boysa pred samim ulaskom u Varšavu. Pogledajte što se događalo

Image
Foto: Twitter

Na društvenim su se mrežama pojavile slike i informacije o policijskoj akciji kojom je spriječen ulazak BBB-a u Varšavu

10.8.2021.
17:04
Twitter
VOYO logo

U ponedjeljak se pojavila informacija kako je u Varšavi tijekom večeri došlo do sukoba navijača Dinama i Legije, ali službenih informacija oko tog incidenta nije bilo niti je potvrđeno da su BBB-ovci u ponedjeljak uopće stigli u glavni grad Poljske.

Međutim, na društvenim su se mrežama pojavile slike i informacije o policijskoj akciji kojom je spriječen ulazak BBB-a u Varšavu u utorak tijekom dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spriječen ulazak BBB-a

Prema neslužbenim informacijama, poljska policija je zaustavila oko 200 Bad Blue Boysa na autoputu pred samim ulazom u Varšavu. Policija je bila vrlo organizirana i spriječila je ulazak oko 40 vozila u grad te je obustavila promet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno, Dinamovi su navijači pokušali ući u Varšavu u autobusima čeških registracijskih oznaka, ali je policija bila spremna na to. Boyse vjerojatno čeka isti scenarij kao i navijače Legije, a to je da će ih ispratiti do granice.

Policija ih je dočekala s dugim cijevima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo