SNIMKA ENGLESKIH LEGENDI ZBOG KOJE ĆE NAVIJAČI LIVERPOOLA PODIVLJATI: / Je li ovo izdaja godine?

Image
Foto: Screenshot

'Ipak, nismo sigurni kako će navijači Liverpoola reagirati na ovu snimku'

2.5.2019.
7:45
Screenshot
VOYO logo

Barcelona je sinoć na Camp Nou, u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka, u potpunosti razbila engleski Liverpool s 3-0 i napravila veliki korak ka finalu ovog elitnog natjecanja. Čovjek odluke bio je Lionel Messi koji je Redsima zabio dva pogotka u drugom dijelu, dok je golijadu otvorio Luis Suarez u prvom. Više o tome možete pročitati. – OVDJE.

U 76. zabio za 3-0

Posebno se pamti njegova majstorija u 76. minuti za 3-0. Messi je strašno pogodio iz slobodnog udarca s više od 25 metara, vratar LiverpoolaAlisson tu je bio u potpunosti nemoćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rio Ferdinand i Gary Lineker nisu se mogli iskontrolirati

Messijev pogodak bacio je u trans oko 96 000 navijača na kultnom Camp Nou, a među sretnicima koji su svjedočili genijalnosti Argentinca bili su i - oni! Naime, na društvenim mrežama pojavio se video reakcije Rija Ferdinanda i Garyja Linekera, bivših engleskih nogometaša, nekadašnjih nogometnih asova koji su u Barceloni bili poslovno kao sukomentatori BT Sporta. Njihovu reakciju na Messijev pogodak snimila je kamera spomenutog medija.

Image
SPEKTAKULARAN MESSIJEV POGODAK IZ DRUGOG KUTA: /

Ovo još bolje dočarava svu njegovu genijalnost

Image
SPEKTAKULARAN MESSIJEV POGODAK IZ DRUGOG KUTA: /

Ovo još bolje dočarava svu njegovu genijalnost

'Legenda Barcelone podigla je ljestvicu svoje genijalnosti'

"Legenda Barcelone podigla je ljestvicu svoje genijalnosti u dresu jedinog kluba za koji je igrao čitavu karijeru, s fantastičnim slobodnim udarcem u polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donio je Barceloni golemu 3-0 pobjedu na Nou Campu i oduševio, ne samo čitav nogometni svijet, nego i bivše engleske ugledne nogometaše poput Linekera koji je igrao za Barcelonu i Everton tijekom svoje igračke karijere, kao i bivšeg braniča Manchester Uniteda, koji su zajedno svjedočili trenutku njegove magije i nakon nje se grlili i skakali. Ipak, nismo sigurni kako će navijači Liverpoola reagirati na ovu snimku", stoji u pisanju Sportinglifea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suarez zabio za 1-0

U prvom susretu polufinala nogometne Lige prvaka Barcelona je na Camp Nou pred 96.000 gledatelja pobijedila Liverpool sa 3-0 i načinila veliki korak prema plasmanu u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je povela golom Luisa Suareza u 26. minuti, a potom je uslijedio 'Messi show'. Argentinski 'čarobnjak' je u 75. povisio na 2-0, a priču je zaključio fantastičnim golom iz slobodnog udarca s više od 25 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Rakitić je odigrao odlično svih 90 minuta za Barcu, dok Dejan Lovren nije nastupio za Liverpool.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo