Pogledajte veliki preokret za spas Milana!

U derbiju 23. kola Serie A nogometaši Milana su slavili kod Udinesea s 2:1, a nakon vodstva domaćina preokret su donijeli Maxi Lopez i El Shaarawy.

11.2.2012.
20:49
VOYO logo

Aktualni prvaci barem do srijede bit će i vodeća momčad Serie A. U derbiju kola Udinese je pretrpio prvi domaći poraz sezone, a Milan je preskočio Juventus na čelu ljestvice prvenstveno zbog dvije odgođene utakmice Stare dame.

Naime, Juventusovo gostovanje kod Bologne planirano za nedjelju već je odgođeno zbog lošeg vremena, a ranije otkazanu utakmicu protiv Parme sastav iz Torina trebao bi odigrati u srijedu. No, i taj termin je upitan jer je Parma nedjeljni domaći ogled s Fiorentinom već odgodila, također zbog lošeg vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xok27h U subotnjoj utakmici kapetan momčadi iz Udina, Antonio Di Natale, svojim 16. golom sezone u Serie A doveo je Udinese u vodstvo u 19. minuti, a tu su prednost domaći uspješno čuvali do 77. minute.

Desetak minuta ranije odličan potez povukao je trener Milana Massimiliano Allegri ubacivši u igru argentinskog napadača Maxija Lopeza koji je u siječanjskom prijelaznom roku pojačao redove Rossonera. U spomenutoj 77. minuti upravo je Lopez nakon dobrog udarca El Shaarawya, kojeg je domaći vratar Handanovič odbio, ubacio loptu u mrežu za poravananje rezultata. Odličnu utakmicu Talijan egipatskog podrijetla Stephan El Sharawy okrunio je pobjedničkim pogotkom za Milan u 85. minuti. Kasnije u "otočkom" derbiju igraju Cagliari (Sardinija) i Palermo (Sicilija), a od nedjeljnog programa dvije utakmice su već odgođene. Radi se o dvobojima Parme i Fiorentine, te Bologne i Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo