Momčad 34.kola / Pogledajte momčad 34. kola HNL-a: Dominacija Dinamovih igrača i zastrašjući napad

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

34. momčad kola HNL-a krasi možda i ponajbolji napad ove sezone. Najbolje je ocjenjen Bruno Petković koji je na samom koncu sezone pronašao pravu formu.

9.5.2022.
13:18
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Utakmicom između Dinama i Osijeka kompletirano je 34. kolo HNL-a. Dinamo je slavio protiv Osijeka rezultatom 3:0, a jednako je siguran bio i Hajduk protiv Rijeke. Čak sedam igrača Hajduka i Dinama našlo se u momčadi ovoga kola. Kao da su najbolji igrači lige odlučili uzeti stvari u svoje noge i pokazati da su baš oni ti koji će odlučiti prvenstvo.

Image

Obrana na Dinamov pogon

Na vratima momčadi ovoga kola našao se sjajni Antonio Đaković koji je u pobjedi Šibenika protiv Istre imao šest obrana. Na bekovskim pozicijima nalaze se Petar Bočkaj i Stefan Ristovski koji su uvelike pomogli u tome da Osijek ostane bez udarca prema Dinamovim vratima. U obrani se našao i Dinamov Josip Šutalo koji zajedno s Ivanom Smolčićem čini stoperski par.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Jaka glava /

Livaja izjednačio rekord star 36 godina, a u jednom segmentu je najbolji u Europi

Kao dva klasična vezna igrača svoje su mjesto u momčadi kola pronašli Filip Krovinović i Enis Cokaj. Krovinović je odigrao možda i ponajbolju utakmicu u bijelom dresu. Imao je čak 97 posto točnih dodavanja, dok su dva bila ključna. Ukupno je uputio sedam dugačkih lopti, a njih šest je bilo uspješno. Nakon njegovog je udarca sviran penal koji je realizirao Marko Livaja. Ensi Cokaj imao je 93 posto točnih dodavanja i sjajne dvije asistencije. Cokaj je u remiju s Goricom imao čak šest osvojenih duela.

Zastrašujući napad

Napad ovotjedne momčadi kola izgleda zastrašujuće. Zaista jedan reprezentativni napad u kojem najslabiju ocjenu ima Mislav Oršić koji je postigao prvi pogodak protiv Osijeka. U ulozi ofenzivnog napdaća našao se Anthony Kalik koji je protiv Lokomotive zabio dva gola, dok je na desnom krilu Marko Livaja koji je isto toliko zabio protiv Rijeke. U samom napadu nalazi se Bruno Petković o kojem nećemo trošiti puno riječi nego samo reći kako je zasigurno svim ljubiteljima nogometa užitak gledati ovakvog Petkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo