BOYSI ZAPALILI NEBO IZNAD ZAGREBA: / Pogledajte kako su Dinamovi navijači burno proslavili pad Zdravka Mamića

Image
Foto: Screenshot

Najžešći Dinamovi navijači raketama i bakljama zapalili su nebo iznad Zagreba i na svoj način proslavili pad Zdravka Mamića

7.6.2018.
10:19
Screenshot
VOYO logo

Bad Blue Boys iz zagrebačkog kvarta Gajnice burno su proslavili jučerašnju nepravomoćnu presudu Zdravku Mamiću na Županijskom sudu u Osijeku, koji je zajedno sa svojim klanom osuđen za izvlačenje iz kluba izvukao najmanje 116 milijuna kuna putem transfera hrvatskih reprezentativaca Luke Modrića i Dejana Lovrena, te tako oštetio državni proračun za 12,2 milijuna kuna neobračunatog poreza.

Uz Mamića su za krađu iz Dinama osuđeni njegov brat Zoran, direktor Hrvatskog nogometnog saveza i bivši direktor Dinama Damir Vrbanović, te poreznik Milan Pernar. Zdravko Mamić je osuđen na ukupno šest i pol godina zatvora, Zoran Mamić na četiri godine i 11 mjeseci, Milan Pernar na četiri godine i dva mjeseca, a Damir Vrbanović na tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE O MAMIĆEVOJ PRESUDI I LIKU I (NE)DJELU DINAMOVOG SAVJETNIKA I EKIPE MOŽETE PROČITATIOVDJE.

Najžešći navijači Dinama godinama su ukazivali (i još uvijek ukazuju) na svakojake nepravilnosti u klubu. Nisu spuštali gard već su se beskompromisno borili za svoje ideale, za svoju ljubav zvanu Dinamo, za – pravdu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svom putu, svih ovih prijašnjih godina, BBB-ovci su nailazili na dosad nezabilježenu represiju policije uvjetovanu i pritiskom Zdravka Mamića, prljave trikove društva iz Maksimirske 128, ali nisu odustajali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo su Boysi bili ti koji su prvi ukazali na nepravilnosti u Dinamu, a samim time i općenito u hrvatskom nogometu, te podnijeli i kaznenu prijavu protiv vodstva kluba. Konkretno, protiv Mirka Barišića, Zdravka Mamića, Zorana Mamića, Damira Vrbanovića, Dražena Miličevića i Miljenka Sakomana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pisali smo o tome jučer, kao i što smo pisali i o navijaču koji je objavio post na Facebooku koji na zanimljiv i dosljedan način objašnjava što su to Boysi prolazili u svojoj borbi za demokratski, čisti Dinamo, Dinamo bez kriminalnih radnji, Dinamo koji neće imati prefiks “privatnog Mamićevog bankomata” za “bogaćenje njega i određene izabrane kaste”, kako to navijači ističu.

Image
KAKO SU BOYSI DAVNO UPALI NA MAMIĆEVU PRESSICU: /

'Sjeb** si se, Glava! Svi ti papci ne vole klub, nego keš'

Image
KAKO SU BOYSI DAVNO UPALI NA MAMIĆEVU PRESSICU: /

'Sjeb** si se, Glava! Svi ti papci ne vole klub, nego keš'

Paradoksalno je i to da se Zdravko Mamić na sudu branio upravo argumentom da mu je takvo poslovanje odobreno hrvatskim zakonima. Konačno, nakon godina i godina borbe protiv Zdravka Mamića, a samim time i njegove klike, jakih veza, jake "mreže" utjecajnih ljudi u Hrvatskoj koja ga je godinama štitila, Boysi su konačno dočekali da njima omraženo lice, koje je privatiziralo njihov klub i stavilo ga u službu bogaćenja sebe osobno, vlastite obitelji, kao i svojih vjernih sluga, konačno završi s osuđujućom presudom za krađu novca iz njihove svetinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa su tako najžešći Dinamovi navijači raketama i bakljama zapalili nebo iznad Zagreba i na svoj način proslavili pad Zdravka Mamića. Ovako je to izgledalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je popraćeno i prigodnom pjesmom: "Došao je i taj dan, od*ebo je narkoman".

Sve u svemu, grupa Bad Blue Boys slavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo