Pogledajte kako je Olić spasio Bayern od poraza!

I peti su put zaredom nogometaši Bayerna ostali bez pobjede u Hamburgu, a da se dokopaju barem boda (1:1) protiv domaćeg HSV u 20. kolu Bundeslige pobrinuo se hrvatski reprezentativac Ivica Olić.

4.2.2012.
21:16
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac je u igru ušao u 64. minuti, a samo sedam minuta kasnije je postigao svoj drugi prvenstveni pogodak ove sezone i donio Bavarcima izjednačenje. Lopta se nakon kornera odbijala po šesnaestercu sve dok nije došla do Olića koji nije imao težak posao smjestiti je s četiri metra u mrežu. Ukrao je tako Olić pobjedu svome bivšem klubu, ali i poklonio sadašnjem treneru Juppu Heynckesu jubilarni 1000. bod u Bundesligi. Samo je Otto Rehhagel uspješniji s 1370 osvojenih trenerskih bodova.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xocnlv HSV je, inače, poveo u 23. minuti kada je Talijan Jacopo Sala iskoristio dodavanje Paola Guerrera i s 15-ak metara iz voleja postigao premijerni pogodak u dresu hamburškog kluba. Mladen Petrić je za domaće igrao do 71. minute, a Ivo Iličević je ušao u igru četiri minute kasnije umjesto strijelca Sale. Danijel Pranjić nije dobio priliku u gostujućem sastavu. Bayern je ovim remijem prepustio Borussiji Dortmund prvo mjesto na ljestvici. Bavarci sada zajedno sa Schalkeom zaostaju dva boda za aktualnim prvakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo