Pod povećalom: Talijani luduju za talentiranim Vatrenim !

Napadač Rijeke i hrvatske nogometne reprezentacije Andrej Kramarić (23) imat će dodatnu motivaciju u utakmici 4. kola Europske lige protiv Feyenoorda.

6.11.2014.
23:11
VOYO logo

Nisu Nerazzurri jedini ozbiljno zagrizli za Rijekinog najboljeg igrača, već su to učinili u ostali europski uglednici među kojima su navodno i Borussia Dortmund, Milan i Arsenal.

No, talijanski mediji navode da je najozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje klub drugog hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića koji ove godine šepa u talijanskom prvenstvu i nakon deset kola drži tek deveto mjesto na ljestvici uz deset bodova zaostatka za liderom Juventusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo bi Kovačić mogao biti dodatan as u rukavu Intera za Kramarićev transfer. Kao potencijalna cijena za Kramarićev transfer navodi se svota od 10 milijuna eura, a kao njegove glavne karakteristike ističu se sjajan golgeterski instinkt, talent i brzina.

//www.youtube.com/embed/giwkdBEoo9M

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U deset ovosezonskih kola Inter je postigao tek 15 golova, a najbolji ovosezonski strijelac im je Mauro Icardi s pet golova. Njihova udarna igla u vrhu napada, Rodrigo Palacio trenutno je izvan pogona zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo